free page hit counter
15.7 C
Αθήνα
18 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Όπως με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου»

To σύνθημα για πρόκριση επί του Γ.Σ. Αργυρούπολης έδωσε ο τεχνικός της Ελευθερούπολης Γιάννης Χαραλαμπίδης

 

 

 

 

Στους ρυθμούς της σημερινής νοκ άουτ αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης κινούνται τα πάντα πλέον στην Ελευθερούπολη.

 

Όλοι στη φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων φαίνονται να έχουν αφήσει πίσω τους την ισόπαλη με 1-1 αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Νεοπεντελικό κι επικεντρώνονται το πώς θα μποέσουν να διεκδικήσουν με τις πιθανότητες που τους αναλογούν το εισιτήριο της πρόκρισης γιατην επόμενη φάση του θεσμού.

 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στην Ελευθερούπολη τη αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Χαραλαμπίδη:

 

Όσονα φορά το παιχνίδι με τον Νεοπεντελικό, παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα. Ένα πολύ κακό στο πρώτο μέρος και το εξαιρετικό στο δεύτεο δμέρος, όπου ήματαν καταιγιστικοί κι εκτιμώ ότι αξίζαμε τη νίκη. Η προσοχή μας πλέον έχει στραφεί αποκλεισιτκά στο πολύ δύσκολο πεκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης. Μία ομάδα που είναι από τις ποιοτικότερες και τις πλέον παραδοσιακές της Α’ Κατηγορίας,. Παρά το γεγονός ότι μας χωρίζει μία κατηγορία, θα πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση. Θα επιδιώξουμε μία εμφάνιση ανάλογη με αυτήν που παγμαοτποιήσαμε κόντρα στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας».

 

 

 

 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με τον Κολωνό»

Kώστας Παλαιολόγος

Φυλακούρης: «Κάθε ματς είναι και τελικός!»

Χαραλαμπίδης: «Θέλουμε να σπάσουμε την άσχημη παράδοση με Ποσειδώνα»

Kώστας Παλαιολόγος