free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Γύρισε ο Χρυσαναστάσης στον Πανιώνιο Καισαριανής

Την επιστροφή του στον Πανιώνιο Καισαριανής μετά την εξάμηνη θητεία του στον Φωστήρα πραγμαροποίησε ο 23χρονος τερματοφύλακας

 

 

 

Την μεγάλη του επιστροφή στον αγαπημένο του Πανιώνιο Κασιαριανής πραγματοποίησε ο Θοδωρής Χρυσαναστάσης.

 

Ο 23χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος μόλις το περασμένο καλοκαίρι είχε αποχωρήσει από την ιστορική ομάδα των ανατολικών προαστίων, ώστε να πάρει εμταγραφής τον Φωστήρα, επανήλθε στη ομάδα με την οποία έχει δεθεί συναισθηματικά, ώστε με τις ικανότητές του κάτω από τα δοκάρια να τη ενισχύσει αποφαιστικά στο εγχείρηα που θα κάνει στη συνέχεια της σεζόν για τη άνοδό της στην Β’ Κατηγορία.

 

Ο 23χρονος τερματοφύλακας μετά από ένα εξάμηνο πέρασμα στον Φωστήρα ανακοίνωσε την επιστροφή του στον Πανιώνιο, με τον οποίο ανδρώθηκε και όπως τόνισε… γύρισε στο σπίτι του.

 

Όσον αφορά το αγνωισιτκό μέρος, ο Πανιώνιος Καισαριανής μετέτρεψε σε περίπατο την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Δάσος Χαϊδαρίου το οποίο συνέτριψε με 7-0, έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τον νεαρό Πανάκη που πέτυχε χατ-τρικ.

 

Ο τεχνικός Παναγιώτης Πρασσάς έδωσε το σύνθημα για την απαιτητιή συνέχεια: «Πλέον το μυαλό ακι ηόη μας προσοχή έχει στραφεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τα Ταταύλα, που συγκεντρώνει όαλ τα στοιχεία του ντέρμπι. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο  επιθυμητό αποτέλεσμα».

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΑΟ Κωφών-Ηρακλής Περιστερίου 2-2

Abola Team 3

Εξάσφαιρος ο ΠΟΨ 6-0 εκτός τον Απόλλωνα Περιστερίου

Abola Team 3

Η διαδικτυακή εκπομπή “Στις Γειτονιές της Αθήνας” συνεχίζεται με μία ακόμη διαφορετική συνέντευξη!

admin