free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Ενθαρρυντικά τα μηνύματα γραφής»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του απέναντισ τον Εθνικό Αστέρα εξέφρασε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.  

 

 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστινω φετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η Κορωνίδα στην ισόπαλη με 2-2 αναμέτρησή της κόντρα στον Εθνικό Αστέρα.

Απέναντι στην ιδιαίτερα φορμαρισμένη κι έμπερη ομάδα της Καισαριανής το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων σπέδειξε ότι μόνο τυχψαία δνε είναι η μέχρι τώρα αξιοπρόσεκτη παρουσία του στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. Με τους ιθύνοντες του σωματείου να νιώθουν και .. πικραμένοι για την έκβαση της αναμέτρησης, δεδομένου ότι δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Καπράλου:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική παρουσία των παικτών μου. Απέναντι σε μία έμπειρη και ιδιαίτερα ποιοτκή ομάδα όπως είναι ο Εθνικός Αστέρας όχι απλά καταφέραμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας, αλλά παράλληλα να νιώθουμε και πικραμένοι για το γεγονός ότι ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Τα δείγματα γραφής που αφήσαμε είναι άκρως ενθαρρυντικά και μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση να πιστέψουμε στους εαυτούς μας.. Όπως φυσικά και να μας κρατήσει σε κατάσταση εγρήγορσης, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας».

 

Αγωνία για Κοττορό

Ο Μανώλης Κοττορός ήταν ο άτυχος της αποχαιρετιστήριας επίσημης αναμέτρησης της Κορωνίδας κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Ο 28χρονος μπακ απχώρησε τρυματίας στο πόδι και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ρήξη μηνίσκου. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής θ υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαγνωστεί το μέγεθος της ζημιάς, όπως φυσικα και το χρονικό διάστημα, που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων.

Φιλικό με τον Άρη Χολαργού τηε ερχόμενη Παρακευή στις 9 μ.μ. έκλεισε η Κορωνίδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ίωνες Παλ. Φαλήρου-Αστέρας Γλυφάδας 1-1

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Αύριο (14/5) δύο παιχνίδια

Abola Team

Με εκτός έδρας νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Ηρακλής Περιστερίου

Abola Team 3