free page hit counter
23.3 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ίωνες Παλ. Φαλήρου-Αστέρας Γλυφάδας 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ίωνες Παλ. Φαλήρου και Αστέρας Γλυφάδας, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι του Βαγγέλη Φωτουλάκη παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις, αφού δεν έπαιξαν οι τραυματίες Ραζακιάς, Γκρίτζαλης και ο Ανδρέας Πατεράκης, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Επίσης, λόγω ότι δεν μπορούσαν να αγωνιστούν οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας, Λημναίος (τραυματίας) και Καραμιχάλης (είχε τροχαίο ατύχημα), στη θέση του τερματοφύλακα έπαιξε ο επιθετικός Γιάννης Απαλίδης, ο οποίος κι αυτός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Προηγήθηκαν οι Γλυφαδιώτες του Νίκου Τσαμπίρα με τον Χρυσικό στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου για να ισοφαρίσουν οι Ίωνες στο 85′ με κεφαλιά του Μπουζιούρη.
Διαιτήτευσαν οι Παπαηλίας, Λώνη και Παπουτσή.
ΙΩΝΕΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ: Απαλίδης, Ψαθάκης, Τραγουστής, Ασημακόπουλος, Πατεράκης, Κέκος Ν. (81′ Παναγιωτόπουλος), Ελληνάκης, Ράικος, Καραμπάς (72′ Γιαννόπουλος), Αποστόλου (60′ Μπουζιούρης), Τσαρπαλιάς (60′ Ακρωτηριανάκης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Θυμιανός, Λυμπερίου, Ζαμπάρας, Φαρές, Μαντικόπουλος, Μπρίνιας, Πασπαλάκης (59′ Σταύρου), Μακρής (79′ Βαxhaku), Χρυσικός, Πάσσαρης (46′ Καζανάς), Μαραγκός (77′ Μέρμηγκας).

Related posts

Αποστολάκη και Παπαναστασίου το Δάσος Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Παγκράτι-Ελαφρά Ταξιαρχία 2-1

Abola Team 3

Πήρε Κωνσταντόπουλο και Κούτρη ο Ηρακλής Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος