free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Τριπλό» χτύπημα με Μιχαηλίδη, Βουρλή και Ευαγγέλου ο ΑΟ Ιλίου

Στην απόκτηση των Γιώργου Μιχαηλίδη, Γιώργου Βουρλή και Παναγιώτη Ευαγγέλου προχώρησε ο φιλόδοξος ΑΟ Ιλίου του Γιώργου Τζώτζη (φωτό)

 

 

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα  ξεκίνησε ο ΑΟ Ιλίου με δυναμικό τρόπο, προσβλέποντας στην ουσιαστική του ενίσχυση, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει τη νεοφώτιστη  ομάδα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η διοίκηση του σωματείου των δυτικών προαστίων προχώρησε στην απόξτηση των

Γιώργου Μιχαηλίδη, Γιώργου Βουρλή και Παναγιώτη Ευαγγέλου

 

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης  αγωνιζόταν στην ομάδα της Κηφισιάς, είναι 18 χρονών και παίζει ως αμυντικός μέσος. Ο Γιώργος Βουρλής αγωνιζόταν στον Όλυμπο Αγιάσου είναι 20 χρονών και παίζει ως επιθετικός και ο Παναγιώτης Ευαγγέλου έπαιζε στους Λύκους Χαϊδαρίου, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό Λιοσίων, είναι 18 χρονών και είναι και εκείνος αμυντικός μέσος.

 

Άπαντες στον σύλλογο αναμένουν οι τρεις ποδοσφαιριστές να αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη.

 

Στο καθαρά αγωνισιτκό μέρος άπαντες αφήνουν πίσω τους την βαριά ήττα με 4-0 από τον Ήφαιστο Περιστερίου και στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο ντέρμπι εμ τον Ιάσονα.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Τζώτζη:

«Στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο Περιστερίου είχαμε τρομερό άγχος και πληρώσαμε τα πολλά ατομικά μας λάθη, με άμεση συνέπεια να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον, ξεχνάμε αυτό το ματς και επικεντρωνόμαστε στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία μα ςενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ιάσονα. Είναι ένα παιχνίδι, όπου πρέπει να βρουμε τον τρόπο να φτάοσυμε στο τρίποντο, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες για την εξασφάλσιη της παραμονής μας».

 

 

 

Related posts

Χολαργός-Αγ. Ανάργυροι 0-0, τα αποτελέσματα του Σαββάτου (21/1) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Αναστασίου (Διάνα):”Το θέλαμε περισσότερο”(vid)

abola10

Παπαδάκης Μιχάλης (Σούρμενα): “Αγαπάμε να παίζουμε για την ομάδα”

abola10