free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στα ημιτελικά ο Ηλυσιακός

Ο Ηλυσιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και επικράτησε με 5-2 του Κένταυρου Βριλησσίων, ίσως όχι τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές.

 

Στο 12′ ο Δέτσης έγραψε το 0-1, αλλά μόλις στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μπουσινάκη. Στο 26′ ο Πιπεράς έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Κένταυρο, με τον Χρυσαφίδη να ισοφαρίζει σε κομβικό σημείο για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 43’. Στο 58′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε την ανατροπή για τους Ζωγραφιώτες κάνοντας το 3-2 και αποκαθιστώντας την τάξη, για να έρθει στο 63′ ο Μπιταξής και να τελειώσει ουσιαστικά την πρόκριση διαμορφώνοντας το 4-2. Το τελικό 5-2 έγινε με τον Μπουσινάκη στο 78′.

Στο 50’ ο Κέζος είχε εκτελέσει πέναλτι, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

 

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Μημίδης, Αρβανίτης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κοντοπίδης (54’ λ.τ. Μιχελής), Κοπελας, Μπακόλας (43’ λτ. Κέζος), Στυλιανού, Χρυσαφίδης, Αμανατίδης, Μπουσινάκης, Μπιταξής, Κονδύλης (57’ Τσιτσάρης), Σεράνι (77’ Μπάτσι), Ρόπας.

 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιώργος Οικονομόπουλος): Βασιλάκος, Κοντογιάννης, Καλουτσάς (72’ Μαντόπουλος), Πότσι, Τσίπουρας, Ένσι, Δέτσης (59’ Χαουκέντε), Χαλκιόπουλος, Πιπεράς, Δαραμούσκας (69’ Μπογιάνι), Σκεντέρι (65’ Ρουφαγάλας).

 

Related posts

Νέα νίκη για τον ΑΟ Περιστερίου

Παντελίδης Mάνος

Στους “4” του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ο φοβερός Αρης νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Ηλιούπολη

Abola Team 3

Μπόντζος στη Μεταμόρφωση

abola10