free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στα ημιτελικά ο Ηλυσιακός

Ο Ηλυσιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και επικράτησε με 5-2 του Κένταυρου Βριλησσίων, ίσως όχι τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές.

 

Στο 12′ ο Δέτσης έγραψε το 0-1, αλλά μόλις στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μπουσινάκη. Στο 26′ ο Πιπεράς έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Κένταυρο, με τον Χρυσαφίδη να ισοφαρίζει σε κομβικό σημείο για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 43’. Στο 58′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε την ανατροπή για τους Ζωγραφιώτες κάνοντας το 3-2 και αποκαθιστώντας την τάξη, για να έρθει στο 63′ ο Μπιταξής και να τελειώσει ουσιαστικά την πρόκριση διαμορφώνοντας το 4-2. Το τελικό 5-2 έγινε με τον Μπουσινάκη στο 78′.

Στο 50’ ο Κέζος είχε εκτελέσει πέναλτι, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

 

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Μημίδης, Αρβανίτης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κοντοπίδης (54’ λ.τ. Μιχελής), Κοπελας, Μπακόλας (43’ λτ. Κέζος), Στυλιανού, Χρυσαφίδης, Αμανατίδης, Μπουσινάκης, Μπιταξής, Κονδύλης (57’ Τσιτσάρης), Σεράνι (77’ Μπάτσι), Ρόπας.

 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιώργος Οικονομόπουλος): Βασιλάκος, Κοντογιάννης, Καλουτσάς (72’ Μαντόπουλος), Πότσι, Τσίπουρας, Ένσι, Δέτσης (59’ Χαουκέντε), Χαλκιόπουλος, Πιπεράς, Δαραμούσκας (69’ Μπογιάνι), Σκεντέρι (65’ Ρουφαγάλας).

 

Related posts

Τα αποτελέσματα του κυπέλλου ΕΠΣΑ!

Abola Team

Ανανέωσε και ο Τούρλας στην Αθηναϊδα

Abola Team 3

Τα Σημερινά ματς σε Α’ και Β’ ΕΠΣΑ

Abola Team