free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μελίσσια – Καματερό 3-2, με νίκη στην παράταση!

Θεαματικό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι παρευρέθησαν στα Μελίσσια, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Καματερό για το Κύπελλο ΕΠΣΑ.

 

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με πολλά γκολ και εναλλαγές στο σκορ, οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας υπέροχο ποδόσφαιρο.  

Στο Ά ημίχρονο, το Καματερό αν και είχε πιο πολλές ευκαιρίες να σημειώσει τέρματα, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 1-1.

Στο Β΄ημίχρονο, τα Μελίσσια ξεκίνησαν δυνατά πετυχαίνοντας το 2-1 νωρίς-νωρίς με τον Ζαννικο (2ο τέρμα).  Οι πανηγυρισμοί ωστόσο δεν κράτησαν για πολύ αφού το Καματερό ισοφάρισε στο 56′ με τον Γκανιο, φέρνοντας στα ίσα πάλι το παιχνίδι.

Μέχρι και το τέλος του αγώνα υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες να περάσουν στο σκορ αλλά τελικά το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Με γκολ του Φακη Ιασ., τα Μελίσσια πήραν τη μεγάλη νίκη.

 

Τραυματίστηκαν οι: Μπεκατωρος 81′ (Μελίσσια), Μπιμπιζας 81′ (Καματερό).

Σε διεκδίκηση, χτύπησαν κεφάλι με κεφάλι. Ο Μπιμπιζάς τραυματίστηκε και χρειάστηκε ράμματα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μόλις τελείωσε το παιχνίδι.

Ο Μπεκατωρος είχε πιο ελαφρύ τραυματισμό και συνέχισε τον αγώνα.

 

Τα γκολ αναλυτικά:

0-1 στο 29′ με σουτ ο Παναγιωτοπουλος 

1-1 στο 40′ με πέναλτι ο Ζαννικος

2-1 στο 54′ με σουτ ο Ζαννικος

2-2 στο 56′ σουτ δοκάρι-γκολ ο Γκανιος

3-2 στο 94′ με σουτ ο Φακης Ιασ.

 

Διαιτητής: Περράκης Κ.

Βοηθός Διαιτητή Α΄: Μπάγιας Ι.

Βοηθός Διαιτητή Α΄: Αθανασίου Γ.

Παρατηρητής: Μυτιληναίος Δ.

Μελίσσια: Thanasi, Καραπαναγιώτης (72΄Καννέλος), Τσιριγώτης (46′ Κυριακόπουλος), Ντεντοπουλος, Πάσσαρης, Φακης Δ., Παπαχρήστος (60΄Δημος), Πουλάκης, Ζαννικος (110΄Μπουραντ), Φακης Ιασ., Μπεκατώρος.

Καματερό: Παπαδιωτης, Παπαιωάννου (119΄Καρυαλετσης), Ανδριτσόπουλος, Παππάς, Μπιμπιζας (81΄Χαβελλας), Brami, Γκανιος, Δημητροπουλος (57΄Τσιριγιωτης), Πεταναϊ, Παναγιωτοπουλος, Χαιρετάκης.

 

Related posts

Επικό βίντεο για το γήπεδο από τον ΠΟ Ψυχικού!

abola10

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς

Έδωσε τα χέρια με Βαμβακερή