free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδειξαν χαρακτήρα»

Τα εύσημα στους παίκτες του για τη συνολική τους εμφάνιση κόντρα στην ΑΕ Χαλανδρίου απένειμε ο τεχνικός του ΑΟ Χαίδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

 

Μπορεί ο ΑΟ Χαϊδαρίου να μην κατάφερε να κερδίσει την πολύ ανταγωνσιιτκή ΑΕ Χαλανδρίου μένοντας στο 2-2, ωστόσο, η εν γένει εμφάνση άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Νίκο Παπαρούνη.

 

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο επιτυχημένος τεχνικός, εστάισε στην αντίδραση και τη δύναμη ψυχής, που ανέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του σε μία αανμέτρηση, η οποία διεξήχη στο ουδέτερο γήπεδο της Πετρούπολης, λόγω έργων, όπου γίνοντια στη φυσική έδρα της ομάδας:

 

«Μπορεί να μην καταφέραμε να κερδίσουμε, όμως η συνολική μας εικόνα ήταν άκρως ενθαρρυντική. Οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια, διότι έδειξαν χαρακτήρα για ακόμη μία φορά.

 

 

Βρεθήκαμε να χάνουμε μόλις στο 3’ μ’ ένα αυτογκόλ αλλά παρά το σοκ του γρήγορου εις βάρος μας τέρματος, οι παίκτες μου έδειξαν τρομερά ψυχικα΄αποθέματα. Δεν το έβαλαν κάτω , δημιούργσαν πολλές κλασικές ευκαιρίες, ενώ έπεσαν πάνω σ’ έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα, τον Μολφέση, ο οποίος σε πέντε τουλάχιστον περιπτώσεις έσωσε βέβαια γκολ,.

 

Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο 68’ με τον Χριστούλη, ενώ προηγηθήκαμε με έλανασύλληπτο σουτ του Κοπανά στο 85’.

Κι ενώ πιέαμε ακόμη ακι για ένα τρίτο γκολ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με Παληιογιώργο, Τσαγκάρη , Κοπανά, τελικά δεχθήκαμε την ισοφάριση στο 92’ με έναν απίστευτο τρόπο. Δεν απογοητευμομαστε, συνεχίζουμε την προσπάθεια, με ξεκάθαρη επιδίωξη να κυνηγήσουμε την τιμητική δεύτερη θέση του ομίλου μας».

 

 

 

 

Related posts

Σε ανοδική τροχιά οι Τράχωνες

abola10

Τζώτζης: «Φανήκαμε αρκετά δυνατοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Μητρούσης: «Κερδίσαμε δίκαια»

Kώστας Παλαιολόγος