free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός με αφορμή τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕ Χαλανδρίου

 

 

Αντίδραση έβγαλε ο Ήφαιστος Περιστερίου μετά την βριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Χολαργό με 4-1 κι έφτασε σε μία νίκη επιβεβαίωσης επί της ΑΕ Χαλανδρίου με 1-0.

 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο νεανικό συγκρότημα των δυτικών προαστίων να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και το κυριότερο να ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση, ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας.

 

Ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συνολική απόδοση των ποδοσφαιριστών του στους οποίους απένειμε τα εύσημα:

 

«Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τηνίκη τους. Ψάχναμε να βγάλουμε αντίδραση μετά τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Χολαργό και χρειαζόμασταν οπωσδήποτε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα μας επέτρεπε να απομακρυνθούμε από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας

Πρόκειται  για ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Δεν επαναπαυόμαστε. Έτσι όπως ξεκίνησε η χρονιά δεν έχουμε περιθώρια χαλάρωσης. Βάσει της συνολικής μας απόδοσης το τελικό 1-0 μοιάζει φτωχό, αφού δημουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα ευκαιριών, ώστε να φτάσουμε τον δείκτη του σκορ σε υψηλότερα επίπεδα. Βέβαια, στα τελευταία δέκα λεπτά αρχωθήκαμε βλέποντας το σκορ να μένει στα ρευστά επίπεδα του 1-0, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

 

 

 

 

Related posts

Κουσάνας: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Kώστας Παλαιολόγος

Σουρμενάρα… ψυχάρα!

abola10

Τσιμπάκης: «Να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος