free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας με αφορμή τη νέα σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου

 

 

 

Την φρενήρη κούρσα του στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ συνέχισε απτόητος ο Αστέρας Βάρης, χάρη στην νίκη του επί του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με 2-1.

 

Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με όμορφο θέαμα κι επέτρεψε στο συγκρότημα των Μεοσγείων να παραμείνει ακλόνητο στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 

Ο τεχνικός ηγέτης κι αρχιτέκτονας της εκπληκτικής φετινής πορείας του συλλόγου Μιχάλης Κάτσικας έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του για τη νέα τους επιτυχία:

 

«Είμαστε όλοι μας πολύ ευχαριστημένοι για την πολύ σημαντική νίκη που πετύχαμε απέναντι σε ένα  πολύ δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, Οι παίκτες μου είανι άξιοι συγχαρητηρίων για την νίκη, αλλά και τη συνολική τους απόδοση. Πλέον, η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά στο επόμενο εξίσου δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με την ίδια συνέπεια, προσοχή και συγκέντρωση. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του Γιώργου Μαγγίνα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

 

 

Related posts

Μπάμπης Ξαγοράρης (ΑΟ Ατλαντίς Ανθούσας): Ένα μεγάλο μπράβο στον παίκτη του Άρη Βούλας Κων/νο Κλη

Τάσος Ζαφειρίου

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου: Παραιτήθηκαν Χριστοφιλέας – Φώσκολος και Αξιώτης

Nάσος Φακίδης

Καλό δείγμα ο Αστέρας, 1-0 την Αγία Παρασκευή

Abola Team 2