free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Μας έμεινε η πίκρα στο τέλος»

Στον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η πολύτιμη νίκη κόντρα στην Νέα Ιωνία αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης

 

 

 

 

Με το αίσθημα μία μεγάλης … χαμένης ευκαιρίας υποδέχθηκαν στο στρατόπεδο του ΑΟ Ιλίου το ισόπαλο με 2-2 αποτέλεσμα κόντρα στην Νέα Ιωνία.

 

Στο στρατόπεδο της νεοφώτιστης ομάδας των δυτικών ποαστίων κυρίαρχη είναι η άποψη ότι η ομάδα είχε όλα τα φόντα να φτάσει στη νίκη, που θα της επέτρεπε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, δεχόμενη το τέρμα της ισοφάρισης στο 90ό λεπ΄το.

 

Ενδεικτικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Τζώτζη:

«Δείξαμε ότι θέλαμε πολύ το παιχνίδι απέναντι σεμία πολύ δυσκολοκατάβλητη όμαδα, όπως είναι η Νέα Ιωνία, μετά την εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνσιιτκής επί των Σουρμένων. Θεωρω ότι είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε «κλειδώσει» το ματς, αλλά τελικά μας έμεινε η πίκρα στο τέλος για το γκολ της ισοφάρισης που δεχθήκαμε στο 90’. Η ατυχία μας είναι ο πρώτος βοηθός Φωτόπουλος δεν είδε ότι η ομάδα είχε περάσει άουτ πριν γίνει το γύρισμα που έφερε το 2-2. Δεν πειράζει συνεχίζουμε την προσπάθεια.Οι παικτες μου οφείλουν να πιστέψουν στους εαυτούς τους και να μην πτοηθούν».

 

   

 

 

Related posts

Παρελθόν και ο Σταύρος Παναγιωτίδης από τον Ιάσονα

Kώστας Παλαιολόγος

Λεοντίου (Διάνα): «Του χρόνου καλύτερος»

abola10

Τσιμπάκης: «Πήραμε νίκη ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος