free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Πήραμε νίκη ψυχολογίας»

Στην αξία τιου θριαμβευτικού 3-0 επί της Αθηναϊδας αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανερυθραίκού Αντώνη Τσιμπάκης .

 

 

Την πιο μεστή του εμφάνιση το τελευταίο δίμηνο πραγματοποίησε ο Πανερυθραίκός, φθάνοντας με εμφατικό τρόπο στο θριαμβευτικό 3-0 επί της Αθηναϊδας.

Η ομάδα τνω βορείων προαστίων πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ανέδειξε σε όλη της την μεγαλοπρέπεια την ποιοτική και μεθοδική δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο, αναδεικνύοντας την ποιότητά του και έφτασε απόλυτα δίκαια στο «τρίποντο» που θα του δώσει τη δυνατότητα να ευελπιστεί σε ακόμη  πιο αισιόδοξη συνέχεια.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Τσιμπάκη:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ κυρίως από πλευράς ψυχολογίας. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι όλο αυτό το διάστημα και μπήκαμε στο γήπεδο με απόλυτη αφοσίωση στο πλάνο που είχαμε εκπονήσει. Σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί, με άμεση συνέπεια να φτάσουμε σχετικά εύκολα σην νίκη.

Βγάλαμε πολλές όμορφες συνεργασίες, ήμασταν αρκετά πειθαρχημένοι και αυτό που κρατάμε από το παιχνίδι είναι ότι δείχνουμε σε διαρκώς ανοδική πορεία, Εάν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί σε προηγούμενα παιχνίδια μας, θεωρώ ότι η βαθμολογική μας θέση θα ήταν εντελώς διαφορετική, αλλά δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω. Η προσοχή μας πλέον, επικεντρώνεται στην δύσκολη και απαιτητική συνέχεια που μας περιμένει» 

 

Related posts

Τζώτζης: «Φανήκαμε αρκετά δυνατοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Το Περιστέρι είναι εδώ!

abola10

Αποχωρήσεις στα Σούρμενα

abola10