free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Μπήκαμε προσηλωμένοι και με σοβαρότητα»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του σε αυτό το εντυπωσιακό 5-0 επί της Αναγέννησης Πετρούπολης στάθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

 

Την ξέφρενη κούρσα του στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο ΑΟ Ιλίου, συντρίβοντας με το εμφατικό 5-0 στην Πετρούπολη την τοπική Αναγέννηση, 

Το συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων επιδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς του, πρόσθεσε ακόμη έναν κρίκο στη αλυσίδα τνω φετινών του επιτυχιών, που του επέτρεψε να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του στην πορεία του προς την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου. 

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Γιώργος Τζώτζης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του: 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νέα τους ευρεία νίκη. Μπήκαμε αρκετά προσηλωμένοι και με σοβαρότητα φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα, που μας δίνει την δυνατότητα να πατάμε πολύ πιο σίγουρα στα πόδια μας και παράλληλα να διευρύνουμε το σερί των ικανοποιητικών μας εμφανίσεων 

Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ανθούπολη, όπου στοχεύουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που μας δώσουν τη δυνατότητα να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά προ την κατάκτηση του τίτλου και της επίτευξης του στόχου της ανόδου»

Related posts

Κουτσουδάκης: «Μπορούσαμε πολύ μεγαλύτερο σκορ!»

Ιωάννου: «Σημαντική νίκη σε αντίξοες συνθήκες»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Η μορφή των νέων πρωταθλημάτων

abola10