free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Οι απουσίες μας αποσυντόνισαν»

Στα αίτια της πρώτης φετινής απώλειας βαθμών απέναντι στον ΑΟ Βύρων αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

 

Στην πρώτη του φετινή απώλεια βαθμών υποχρεώθηκε ο ΑΟ Ιλίου μένοντας στο στείτο κι άγονο 0-0 απέναντι στον μαχητικό ΑΟ Βύρωνα.

Οι πρωτοπόροι του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας δεν έπιασαν στάνταρ απόδοης προηγούμενων αναμετρήσεών τους με άμεση συνέπεια να σπάσει το σερί των επτά συνεχόμενων νικών, που μετρούσαν από την έναρξη της φετινής σεζόν

Ο τεχνικός Γιώργος Τζώτζης εστίασε στην απουσία τεσσάρων τουλάχιστον χαρισματικών παικτών, που διακρίνονται για τις δημιουργικέ τους ικανότητες κι αποτελούν την ραχοκοκκαλιά των φετινών επιτυχιών

«Όλα τα ρεκόρ και οι εντυπωσιακές επιδόσεις στον αθλητισμό, υπάρχουν για να σπάνε. Αυτό συέβη και στην περίπτωση της ομάδας μας κόντρα τον ΑΟ Βύρωνα. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα, που μας περίμενε και ήταν αρκετά καλά οργανωμένη. Με άμεση συνέπεια να μην πιάσουμε απόδοση ανάλογη προηγούμενων αναμετρήσεων. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε η απουσία τεσσάρων τουλάχιστον ποιοτικών μας παικτών, οι οποίοι αποτελούν πολύ σημαντικά εργαλεία για την ομάδα μας στον δημιουργικό τομέα. Αυτό είχε ως άμεση συνέπεια να αποσυντονιστούμε και να μην μπορέσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρο τεχνικού του ΑΟ Ιλίου, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας πλέον στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία μας για το επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στον ΠΑΣ Γαλάτσι. Θα πάμε εκεί να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα και να πιστοποιήσουμε ότι η μέχρι τώρα πορεία μας δεν είναι τυχαία απεναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα».

 

Πολλά τα προβλήματα 

Μετ’ εμποδίων ξεκινάει ο ΑΟ Ιλίου την προετοιμασία του ενόψει της καθοριστικής εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γαλάτσι.

Συγκεκριμένα, ο τενχικός Γιώργος Τζώτζης δεν γνωρίζει ακόμη κατα πόσο θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μάριου Δήμου, Παναγιώτη Σταματάκη, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους, όπως φυσικά ακι του πρώτου σκόρερ Φάνη Καλογερή, ο οποίος εντός των ημερών θα επιδιωξει να προπονηθεί σ εφουλ ρυθμούς.

Στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε την περασμένη Παρασκευή και ο Γιάννης Δαμασκηνός, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας και αρκείται σε συντηρητική αγωγή. Μοναδικό ευχάριστο νέο αποτελεί η επιστροφή του Δημήτρη Αθανασόπουλου, που εξέτισε την ποινή του.

 

Related posts

Απώλεια για το Νεοπεντελικό!

Abola Team

Βαγγέλης Ζιώγας (Ορφέας Αιγάλεω): “Έχουμε μία αρκετά νεανική ομάδα και θεωρούμε ότι θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί για όλες τις ομάδες”

Τάσος Ζαφειρίου

Σοκ με Θεοδωρακάτο στο Γαλάτσι!

Κώστας