free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι συνεργάτες μου»

Τα εύσημα στους στενούς του συνεργάτες Μάνο Βουγιούκα και Νίκο Γιαλεσάκη απένειμε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης με αφορμή την εξαιρετική πορεία της ομάδας.

 

 

Ένα δείγμα των φετινών τους δυνατοτήτων παρουσίασαν τα Βριλήσσια στην πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη τους επί της Χρυσούπολης (0-2), με την οποία βελτίωσαν ακόμη περισσότερο την βαθμολογική τους θέση στον ιδιαίτερα συναρπαστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός Γιάννης Χαραλαμπίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, αφιέρωσε εγκωμιαστικα΄σχόλια στους στενούς του συνεργάτες Μάνο Βουγιούκα και Νίκο Γιαλεσάκη για την αξιέπαινη δουλειά που κάνουν:

 «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Χρυσούπολης. Μάι επιτυχία, που μας επέτρεψε να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση και συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση. Δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στην αντίαπλη ομάδα , με άμεση συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του αγώνα. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους στενούς συνεργάτες Μάνο Βουγιούκα και Νίκο Γιαλεσάκη, οι οποίοι με την μεθοδική τους δουλειά και αφοσίωση έχουν διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στη διαρκή αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας, όπως επίσης και για το γεγονός ότι διαθέτουμε την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Χαραλαμπίδη, για να προσθέσει αναφερόμενος στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Αγιαξ ΤαύρουΗ προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην επόμεν πολύ δύσκοληαναμέτρηση που μας περιμένει απεναντι σοτν Άγιαξ Ταύρου. Αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο και ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου μας, η οποία διαθέτειεμπειρους και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές με θητεία ετών σε ανώτερες κατηγορίες

Από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να φανούμε αντάιοι των περιστάσεων κα να είμαστε όσο πιο ανταγωνισιτκοί γίνεται»

Με νέα πρόσωπα τους Δαμιανό Γκρέκο και Σταύρο Τσιάμο θα παραταχθούν τα Βριλήσσια απέναντι στον Άγιαξ Ταύρου, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Παιχνίδι από το οποίο αποκτήσαμε εμπειρίες»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Αναλαμβάνω την απόλυτη ευθύνη»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Πρόκληση το ματς με Απόλλωνα Χαλανδρίου!»

Kώστας Παλαιολόγος