free page hit counter
15.7 C
Αθήνα
5 Απριλίου, 2025
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Με την ίδια φιλοσοφία και στο ντέρμπι με το Καματερό»

Το στίγμα του ενόψει του αγώνα με το Καματερό, έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

 

Στους ρυθμούς του σαββατιάτικου ντέρμπι κορυφής με το ισχυρό και φιλόδοξο Καματερό κινούνται τα πάνατ στην Λυκόβρυση. 

Άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή και το μυαλό τους στη όσο το δυνατόν καλύτερη πνευματική, αλλά και αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο αποτέελσμα μπορεί, αλλά παράλληλα ακι αν πσιτοποιήσει την εξαίσια εφετινή της πορεία στο πρωτάθλημα.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Κώστα Ιωάννου:

 

«Το μυαλό και όλη μας η προσοχή είναι απόλυτα στραμμένα αποκλειστικά στην αναμέτρηση με το Καματερό, Εμείς δεν αλλάζουμε φιλοσοφία ούτε στόχευση. Με την ίδια φιλοσοφία και νοοτροπία που προετοιμασζόμαστε για όαλ τα παιχνίδια, έτσι θα αντιμετωπίσουμε και το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα. Τον αρχικό στόχο που δν ήταν άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής, τον έχουμε πετύχει και πλέον αυτό που πρέχει, είναι να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα την απόδοσή μας. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».

 

 

Related posts

Μαντζούνης: «Μιλούν τα επιτεύγματα των παικτών!»

Μανωλάς: «Σπουδαίο κατόρθωμα, ο παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτούς

Kώστας Παλαιολόγος

Αντώνης Γιαννακόπουλος (Ηρακλής Περιστερίου): “Η ομάδα έχει ενισχυθεί αρκετά, έχει καλούς μικρούς και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Πρωτάθλημα”

Τάσος Ζαφειρίου