free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Παρέμεινε στο «-2» από την «κορυφή» ο Πανελευσινιακός

 

Πανελευσινιακός – Απόλλων Ποντίων 2-0

Ο Πανελευσινιακός επιβλήθηκε με 2-0 του Απόλλωνα Ποντίων και παραμένει δύο βαθμούς «πίσω» από τον πρωτοπόρο Ακράτητο.  Μεγάλος «πρωταγωνιστής» και «χρυσή» αλλαγή των «σταχυοφόρων» ήταν ο Κατσάφαρος, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 58’ στην θέση του Μπουτρένη και έξι λεπτά μετά «άνοιξε» το σκορ ενώ στο 74’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Παλιγγίνης, Κακοσίμος Ε., Πλάτανος, Πετσίτης, Γουβαλάρης, Μπουρτένης (58’ Κατσάφαρος), Κακοσίμος Γ. (46’ Μπέχλης), Τούσης, Παπαδάκης (80’ Τσακουρίδης), Μακρίδης, Ζίου (44’ Μιχαήλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: Σοφιανίδης Δ., Σοφιανίδης Β., Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης (77’ Καμενίδης), Συμεωνίδης, Μπαρντόκ, Ασλανίδης, Κομιώτης, Αδελφόπουλος (66’ Δανιηλίδης), Σιδηρόπουλος, Λακάι (66’ Σωπιάδης).

Related posts

Κλήσεις στις Μικτές της ΕΠΣΔΑ για τα ματς της Τετάρτης (20/12) με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ και οι διαιτητές στα ματς του Κυπέλλου (Τετάρτη 20/12)

Abola Team 3

Στο «+4» ο Ακράτητος

Nάσος Φακίδης

Διακοπή στο 81′ το ματς Θρασύβουλος-ΑΕ Ζεφυρίου 1-1

Abola Team 3