free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
17 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Όλα ανοιχτά, μετά το Πάσχα οι τελικές αποφάσεις»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο του Αθηναϊκού και την επόμενη σεζόν άφησε ο Χρήστος Κιούρκος

 

 

 

Τη στιγμή όπου μετράμε αντίστροφα πλέον από την ολοκλήρωση της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, στον Αθηναϊκό έχουν ήδη αρχίσει δειλά – δειλά να στρέφουν το βλέμμα τους ήδη στη επόμενη απαιτητική σεζόν.

 

Οι «ερυθροκίτρινοι» πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις, τη σεζόν  που φτάνει στο τέλος της, διεκδίκησαν μέχρι ενός σημείου ακόμη και τον τίτλο του πρωταθλητή από τη εξαιρετική Α.Ε. Κηφισιά, ωστόσο κάπου στα μισά του δευτέρου γύρου ξέμειναν από δυνάμεις .

 

Έκτοτε φρόντισαν να θέσουν γερά θεμέλια και βάσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που έρχεται δίνοντας ευκαιρίες σε πολλά ταλαντούχα παιδιά που προέρχονται από τις πλούσιες υποδομές.

 

Ο τεχνικός των «Λόρδων» και αρχιτέκτονας της εφετινής πορείας Χρήστος Κιούρκος έσπευσε να εξωτερικεύσει ορισμένες από τις απόψεις του για το μέλλον:

 

«Η χρονιά οδεύει προς το τέλος της. Δίνουμε χρόνο συμμετοχής κυρίως σε δικά μας παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις αγώνων Α’ Κατηγορίας. Το ίδιο θα πράξουμε και στο σαββατιάτικο τοπικό ντέρμπι κόντρα στη Δόξα Βύρωνα.  Όσον αφορά το μέλλον μου, τα πάντα εξαρτώνται από τη διοίκηση. Θα κουβεντιάσουμε μετά το Πάσχα, θα ζυγίσουμε όλα τα δεδομένα και κατόπιν θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Άγιος Δημήτριος: «93 χρόνια ζωής και περηφάνιας»

Γιώργος Ανανίδας

Διεκόπη το Άρης Πετρούπολης-Κηφισιά

abola10

Σταμπουλίδης: «Η ομάδα έχει τις δυνατότητες»

Kώστας Παλαιολόγος