free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Πήραμε την πρόκριση, δείχνοντας χαρακτήρα»

Στα πολλαπλά οφέλη που προέκυψαν για την ομάδα του από την αναμέτρηση Κυπέλλου με την Τερψιθέα στάθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

Την ξέφρενη κούρσα του συνεχίζει ακάθεκτος ο Ήφαιστος Περιστερίου και στον θεσμό του Κυπέλλου! 

Οι «ροσονέρι», οι οποίοι στο πρώτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας έχουν να επιδείξουν τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, που τους έχουν δώσει τη δυνατότητα να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, υπέταξαν στην παράταση την αντίσταση της πολύ μαχητικής και ιδιαίτερα ανταγωνιστικής Τερψιθέας με 1-0 συνεχίζοντας στον χορό των επιτυχιών. 

Ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν όλοι οι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής: 

«Απέναντις την Τερψιθέα προχώρησα σε πολλές και σημαντικές διαφοροποιήσεις όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, ώστε να διαηρηθούν φρέσκιοι οι περισσότεροι παίκτες  μου ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με την Αγία Παρασκευή. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, όμως διαπίστωσα ότι όλοι οι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής, εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε και φρόντισαν να δείξουν τον καλύτερο αγωνιστικό τους εαυτό. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα, όπως είναι η Τερψιθέα, η οποία μάλιστα αγωνιζόταν στην έδρα της.  Δεν έχει καμία σημασία το γεγονός ότι είναι νεοφώτιστη. Και μόνο το γεγονός ότι μετέχει στην Α’ Κατηγορία, νομίζω ότι τα λέει όλα όσον αφορά τον βαθμο δυσκολίας που συγκέντρωνε το συγκεκριμένο παιχνίδι» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχιτέκτονα των επιτυχιών του Ηφαίστου Περιστερίου, για να προσθέσει:

 « Σταθήκαμε τυχεροί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν κι έχασαν οι αντίπαλοί μας, αφού όπως αποδείχθηκε, όποια ομάδα έβαζε πρώτη το γκολ, θα κέρδιζε. Το πλέον σημαντικό, όμως είναι ότι πετύχαμε ένα πολύ σπουδαίο κατόρθωμα, αφού παράλληλα, ανοίξαμε το ροτέισον δείχνοντας χαρακτήρα ως σύνολο. Σαφέστατα οι πολλές διαφοροποιήσεις ως προς τον βασικό κορμό επηρέασαν την συνοχή μας, όμως από ένα σημείο κι έπειτα μίλησε η διάθεση των ποδοσφαιριστών μου και η αγωνιστική τους συνέπεια. Μάλιστα στην παράταση δημιουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα ευκαιριών να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα το οποίο θα ξεκαθάριζε νωρίτερα την υπόθεση πρόκριση»

 

 

 

Related posts

Έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια του ο ΠΑΟ Ρουφ, 2-2 με Τερψιθέα στο φινάλε

Βασίλης Θεόκλητος

Γαζής: «Πάση θυσία νίκη με Δόξα Βύρωνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου-Ρουφ 0-0

Abola Team 3