free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Παλέψαμε στα ίσια»

Την ικανοποίησή του από την συνολική εικόνα των παικτών του απέναντι στον ΑΟ Περιστερίου φανέρωσε ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

Στο έξτρα 30λεπτο της παράτασης απώλεσε το Παλαιό Φάληρο το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου χάνοντας εκτός έδρας από το δυνατό ΑΟ Περιστερίου με 2-1.

Η εν γένει εικόνα που παρουσίασε το νεοφώτιστο συγκρότημα των νοτίων προαστίων, ωστόσο άφησε πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας,

Κάτι το οποίο δήλωσε ο τεχνικός Γιάννης Γαζής:

«Παλέψαμε στα ίσια για την πρόκριση απέναντι σε μία πολύ δυνατή μάδα, όπως είναι ο ΑΟ Περιστερίου. Οι παίκτες μου έδειξαν απαράμιλλο πάθος, συγκέντρωση κι αγωνιστικότητα, στοιχεία ιδιαίτερα ενθαρρυντικά ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που μας περιμένει.Το μόνο ανησυχητικό, είναι ότι χρειαστήκαμε να παίξουμε παράταση, με άμεση συνέπεια να συσσωρευτεί επιπρόσθετη κούραση» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Παλαιού Φαλήρου, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνονται αποκλειστικά στην σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Νέα Ιωνία, όπου θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη»

 

Χωρίς τον Πετρά 

Τοιες πολύτιμες υπηρεσίες του Χρήστου Πετρά θα στερηθεί ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής στην αναμέτρηση με την Νέα Ιωνία. Ο δυναμικός στόπερ θα απουσιάσει λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, γεγονός που υποχρεώνει την τεχνική ηγεσία να αναζητήσει λύσεις εκ των έσω ώστε να απληρωθεί το σημαντικό του κενό. 

Παράλληλα, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Φίλιππου Κωνσταντινίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει διάστρεμμα από την αναμέτρηση με την ΑΕ Ηρακλείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ 1-0

abola10

Ο Γιάννης Ντάκουρης στην τεχνική ηγεσία της Δάφνης Παλ. Φαλήρου

Abola Team 3

Κουσάνας:«Ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου»

Kώστας Παλαιολόγος