free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μοιρασιά στο Κερατσίνι!

Κερατσίνι και Αγίοι Ανάργυροι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε ένα ματς που είχε πάθος και πολύ ένταση.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ζάχη, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 38ο λεπτό. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στη νίκη, με το Κερατσίνι να χάνει και πέναλτι στο 55ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Μπίρης και ο Πιπίνης στις καθυστερήσεις.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Θεόφιλος Καλύβας): Κούμπουλα, Σφυρογιαννάκης, Μηλιώτης, Αγγελάκης, Βατής, Ροκάι (60′ Χαρίτος), Στρίγγας, Χατζησοφρωνίου (64′ Μπούρι), Ζάχη (82′ Νικολέτος), Σκεντεράι, Καρέλης
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Μπέκος (46′ Κατσίβελας), Μπίρης, Πιπίνης, Μαυροματάκης, Τουλουβασίλης, Λάλας (65′ Ντούνης), Καμπόσος, Τσερκώνης (61′ Κατσάρας), Αρβανιτάκης (76′ Σεχολάρι).

Related posts

Νίκη με 2-0, ο Πανθηραικός τους Αγίους Ανάργυρους

Mάνος Χρυσός

Έκανε το “μπαμ” με Εντινγκά ο Πόρος!

Abola Newsroom

Γ’ Εθνική: Πέφτει αύριο (9/4) η αυλαία στον αθηναϊκό όμιλο

Abola Team