free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει αήττητη η Ρόδος!

Για τον 6ο Όμιλο Ρόδος και Αήττητος Σπάτων, αναμετρήθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 και φτάνοντας αισίως τους 10 βαθμούς!
Ο Αήττητος αν και έκανε ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, δεν είχε την τύχη με το μέρος του σε κάποιες ευκαιρίες και το παιχνίδι, (για το Α΄ημίχρονο), έληξε προς τη πλευρά της Ρόδου αφού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε αντεπίθεση ο  Γιόνδης πλάσαρε εξ’ επαφής και έκανε το 1 – 0 έπειτα από πάσα του Μισέλ.
Στο 85’ ο  Βουργουτζής από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Σαν MVP του αγώνα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τον Γιόνδη ο οποίος είχε 2 δοκάρια επίσης εκτός από το γκολ. Το πρώτο στο Ά ημίχρονο με προβολή, μετά δοκάρι και κατέληξε σε κόρνερ και το δεύτερο στο  65′  με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι η Ρόδος δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ για 4ο συνεχόμενο αγώνα.
Βαθμολογία στον 6ο Ομίλο Γ’ Εθνικής:
Ρόδος 1η θέση και 10 βαθμοί,  Αήττητος Σπάτων 3η θέση και 5 βαθμοί. Αναμένονται και οι αυριανοί αγώνες, (13/10/19), που θα διαμορφώσουν τον τελικό πίνακα της Βαθμολογίας για την 4η Αγωνιστική.

 

Αγωνίστηκαν οι:
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας (87’ λ.τ. Τζήμας),Κανταρτζής, Σούλης, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Μισέλ (75’ Χατζησάββας), Μπίσα, Κλιγγόπουλος (78’ Σταυλάς), Γιόνδης (80’ Βουργουτζής), Μπουντόπουλος
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Στεφανίδης, Γραμματίκας, Γερόλυμος, Κασάπης (76’ Χιλάϊ), Σπίτζος (64’ Στυλιανόπουλος), Βενέρης, Ξαγοράρης, Τζανουλίνος (54’ Τουσάϊ), Δρίτσας, Πρέντι, Αντζέλι (69’ Δόρης)

Related posts

Μεταγραφή έκπληξη από την Θύελλα Ραφήνας

Abola Newsroom

Και Μητσόπουλος στον Παλληνιακό!

Abola Team

Μοσχάτο: Συγχαίρει τη διαιτησία και την αστυνόμευση της Κυριακής

Γιώργος Ανανίδας