free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ασταμάτητος Άτταλος

Ο Άτταλος ήταν ασταμάτητος στο ματς με τον Αίμο στην Πετρούπολη και επικράτησε με το ευρύ 7 – 0, παίρνοντας την τρίτη διαδοχική του νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν από νωρίς την πολύ καλή τους εμφάνιση με τον Λύγκο στο 11’ να κάνει το 1 – 0, ενώ ο Βάσος στο 26’ έγραψε το 2 – 0. Στο 42’ ο Παναγιωτάκης σημείωσε το 3 – 0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Οι παίκτες του Παναγιώτη Καλαϊτζίδης ήταν ασταμάτητοι και στο β’ μέρος και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Στο 62’ ο Ντούμος έκανε το 4 – 0, ενώ ο Λύγκος στο 74’ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 5 – 0. Στο 80’ ο Παπαδημητρίου έκανε το 6 – 0, με τον Λύγκο στο 88’ να κάνει χατ – τρικ και να διαμορφώνει το τελικό 7 – 0.
Με τη νίκη αυτή ο Άτταλος έχει πλέον 24 βαθμούς και είναι στην 2η θέση, μειώνοντας και άλλο την διαφορά με την κορυφή, ενώ ο Αίμος έμεινε στην τελευταία θέση με μόλις 1 πόντο.
Διαιτητές ήταν οι Κατελανάκης, Στρίκος και Μπαζάκουλας
ΑΙΜΟΣ: Ρίζος, Μπούτσης (46′ Κολοκούρας), Ντάλντι (75′ Ζούκας), Βγένης, Ρούπας, Σαπρίκης, Δημητρίου, Παυλάκος (67′ Χουτζιουμής), Νεστουράι (46′ Οικονόμου), Καλόγηρος, Καρδάσης
ΑΤΤΑΛΟΣ: Κουλούρης, Κόντης (46′ Ντούλας), Κορλιές (58′ Δράκας), Κουλλόλλι, Χρόνης, Μποζινάκης (52′ Κέσκος), Ντούμος (67′ Παπαδημητρίου), Παναγιωτάκης, Λύγκος, Βάσος, Χρυσανθακόπουλος

Related posts

Με “τιμονιέρη” τον Ζουμπατόπουλο ο Ολυμπιακός Λιοσίων

admin

Καθάρισε με Μπαμπάτσικο

Βασίλης Θεόκλητος

Συνεχίζει ακάθεκτη η Αγία Παρασκευή (2-1)

Abola Team