free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Λάμψη με δέκα βραβεύσεις, πολλούς επίσημους και πολλές εκπλήξεις στην κοπή πίτας του Άγιαξ Ταύρου-Ετοιμάζεται και το νέο γυμναστήριο της ομάδας

Έγραψε ιστορία η εκδήλωση της κοπής πίτας του Άγιαξ Ταύρου που πραγματοποιήθηκε στο γηπεδικό στολίδι της ομάδας, το βράδυ της Παρασκευής (9/2).

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου στον οποίο την πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος του Άγιαξ Ταύρου Αντώνης Τσάτσος ο οποίος στην συνέχεια βράβευσε με πλακέτες τους χορηγούς της ομάδας που είναι οι εταιρίες Power Chem, Μύλοι Θράκης, Μύλοι Καραγιώργος, Cafe Luigh, Best, Ανδριόπουλος και ο Σοφοκλής Ξυνής.

Επίσης βραβεύτηκαν ο γιατρός Αντώνης Λεμονής, ο παλαίμαχος παίκτης του Άγιαξ Ταύρου Μάντα για την προσφορά του στον σύλλογο, ο εν ενεργεία ποδοσφαιριστής Ανδρέας Ηρακλής ο οποίος έχει περάσει φυσικά από τον Άγιαξ Ταύρου και στην συνέχεια έπαιξε στην Super League με Πανιώνιο και Άρη αλλά και στην Football League με την φανέλα της Καλλιθέας, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου Ιωάννης Σιώζος για την εισαγωγή του στα ΑΤΕΙ, ο ποδοσφαιριστής Παύλος Σκόρδος για την εισαγωγή του στα ΑΕΙ και ο ποδοσφαιριστής Αναστάσιος Αποστολόπουλος για την εισαγωγή του στα ΤΕΙ.

Τις βραβεύσεις έκαναν μαζί με τον Αντώνη Τσάτσο, οι αντιπρόεδροι του συλλόγου Δημήτρης Στράντζας και Στέφανος Στεφανάκης, ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Γιώργος Παυλόπουλος, ο γραμματέας του Άγιαξ Ταύρου Αντώνης Γαστεράτος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Κώστας Γαστεράτος και Γιάννης Μοϊάννος.

Απονομές επίσης έκανε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας.

Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Βασιλική Καραβία, Γιώργος Δαμηλάκος, Γιάννης Σάββας, Πέτρος Δημητρίου, Βασίλης Γρούμπας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Σούτος, ο υπεύθυνος αθλητισμού και δημοτικός σύμβουλος Εμμανουήλ Αντωνάκος, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Μπούτσης, ο αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ταύρου Νίκος Ταταράκης, ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στον δήμο Σωτήρης Μωραϊτης, ο υπεύθυνος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΑ Γιάννης Ρούσσος, ο πρώτην πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος, ο βετεράνος διεθνής γκολκίπερ του Ολυμπιακού Παναγιώτης Κελεσίδης, ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού Ανδρέας Μπονόβας, από το Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοαφαιριστών Πειραιά οι αντιπρόεδροι Σταύρος Μπάκας και Στέλιος Παπαλεξάνδρου, ο γνωστός Γκέραρντ, από το Abola.gr οι Φώτης Κατσούφης, Ρένος Γιαμπουράς, επίσης ο δημοσιογράφος Κυριάκος Παντζαρίδης και οι φωτορεπόρτερ Γιάννης Μητσόπουλος και Στάθης Γιάπαππας και από τα Πετράλωνα οι Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Γιάννης Πασαλούκος και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου Κωνσταντίνος Διάλλας.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Αντώνη Τσάτσο και όλα τα στελέχη της διοίκηαης του Άγιαξ Ταύρου ενώ στην συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε το σόου του διάσημου μάγου Σανκάρα ο οποίος καθήλωσε πολύ κόσμο. Κομμάτια από τις πίτες που ήταν προσφορά της Αρτοποιείας ΗΠΕΙΡΟΣ όπως και θα είναι στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Πειραιά τη Δευτέρα 12/2 δόθηκαν σε όλους τους παριστάμενους. Η εξέδρα από νωρίς είχε κατακλυστεί από γονείς ενώ και το σημείο του αγωνιστικού χώρου οποίο έγινε η εκδήλωση είχε στολιστεί ανάλογα με το κλίμα των ημερών. Επίσης πολλά από τα πιτσιρίκια του συλλόγου ήταν ντυμ’ενα με τις αποκριάτικες στολές τους.

Η είδηση που βγήκε από την εκδήλωση του Άγιαξ Ταύρου είναι ότι συνεχίζονται οι εργασίςες στην έδρα του Άγιαξ Ταύρου για την δημιουργία νέου γυμναστηρίου στο οποίο οι παίκτες της ομάδας θα μπορούν να περνάνε εντελώς δωρεάν εργομετρικά.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος του abola.gr Φώτης Κατσούφης.

Related posts

Η Άμιλλα… κοπάνησε τον Ατρόμητο Χαλανδρίου 2-1

Abola Team

Τα Μελίσσια με γκολάρα του Ζαννίκου 1-0 την Λαύρα Αργυρούπολης

Abola Team 3

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ

Abola Team