free page hit counter
13.3 C
Αθήνα
11 Απριλίου, 2025
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατ-τρικ Καραλή και νίκη με 5-2 για τη Θύελλα Καμαρίου

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Θύελλα Καμαρίου νικώντας με το ευρύ 5-2 τους Αγίους Αναργύρους, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Γ εθνικής, φτάνοντας τους 29 βαθμούς έναντι 27 της Καλλιθέας που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.
Με γκολ του Σεχολάρι για τους φιλοξενούμενους στο 4ο λεπτό έγινε το 1-0 για τους Αγίους Αναργύρους και ο Μαντούσης στο 21ο λεπτό έκανε την ισοφάριση για το 1-1.
Στο 26ο λεπτό ο Καραλής έκανε το 2-1 και το 3-1 σημείωσε ο Γελαδάρης στο 58ο λεπτό.
Το τελικό 5-2 ήρθε με τα δύο γκολ του Γιάννη Καραλή, πετυχαίνοντας προσωπικό χατ-τρικ αλλά όσο το σκορ ήταν στο 4-1 οι Άγιοι Ανάργυροι μείωσαν σε 4-2 με το Λαθούρη.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Ανδριόλας, Γελαδάρης, Μπουσάϊ (85′ Παπαγγελής), Μαντούσης, Αρκούδας (84′ Σπανός), Μαλάϊ, Ζέλο, Σιμιτσής (84′ Λιγνός), Αργυρίου, Καραλής, Φύτρος (85′ Μαυρομάτης)
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης  (58′ Γκουντούνας), Κατσίβελας (60′ Λαθούρης), Ανδρέου, Πιπίνης, Μαυροματάκης, Σταύρου (65′ Κατσάρας), Τουλοβασίλης, Σεχολάρι, Μπαλατσούρας (79′ Λάλα), Μπέκος
Περισσότερα για τις λεπτομέρειες του αγώνα εδώ.

Related posts

Οι διαιτητές στα παιχνίδια του πέμπτου ομίλου

Abola Team

“Φονέας” στο Κερατσίνι!

Abola Team

Τα αποτελέσματα της Γ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο για τη 11η Αγωνιστική

Abola Newsroom