free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Επικράτησε στην έδρα του ο ΑΟ Καλαμακίου (4-2)

Σε ένα πλούσιο απο πλευράς γκολ ματς, το Καλαμάκι νίκησε με 4-2 τον Κεραμεικό, με εξαιρετικούς τους Γεροντάρη και Σαραντινό που πέτυχαν απο 2 γκολ ο καθένας για τους γηπεδούχους και με φοβερή εκτελεστική δεινότητα.
Η διακύμανση του σκορ:
Στο 11′ ο Γεροντάρης και στο  22′ ο Σαραντινός με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έγινε το 2-0. Στο 25′ ο Λούκα έκανε το 2-1 και 5 λεπτά πριν το τέλος το Καλαμάκι θα σκοράρει 2 ακόμα φορές μια στο 41′ με τον Γεροντάρη και ακόμα μια στο 43′ με τον Σαραντινό και πάλι για το 4-1 που θα είναι και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι είναι να μειώσουν με τον Μπλάτσιο στο 52′ για το τελικό 4-2.
Διαιτητές: Μπιμπάκης, Στρίκος-Χρήστου
ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Απόστολος Καυτάνης): Κεσαρίτης, Ξεζωνάκης, Κοτόπουλος, Μπουρογιαννόπουλος, Καφετζής, Ψυχογιός, Σαραντινός, Γκίκας, Κατσίποδας (71′ Χρυσολωράς), Γεροντάρης, Βέττας (52′ Δεληγιάννης)
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Γεροντάκης, Κυριακόπουλος (77′ Γκέτσης), Μπλάτσιος, Μιχελής, Λούκα, Τσαγκλής, Ευσταθιάδης (46′ Γαμπιεράκης), Κουλούρης, Αρβανιτάκης, Καλανχί (71′ Νάτσιος), Πετούα (65′ Αντωνόπουλος).

Related posts

Ανακοίνωσε Μιχαήλ, Κουλούρη και Μπέλα ο Ποσειδώνας Γλυφάδας

Kώστας Παλαιολόγος

Τρένο ο Αστέρας Εξαρχείων, 2-1 εκτός την Ειρήνη Πετρούπολης

Abola Team 3

Βόμβες μεγατόνων η ΑΕ Ιλίου

admin