free page hit counter
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Στους Νέους της ΕΠΣΑ Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Αιγάλεω 2-2

Σε ένα εκπληκτικό ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο με φινάλε θρίλερ, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Αιγάλεω ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 για το πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16′ με 0-1 μεγκολ του Κρανιδιώτη.Στο δεύτερο η ομάδα του Φάνη Χασάπη μπήκε πολύ δυνατά και ισοφάρισε στο 47′ με τον Στεφανή. Μάλιστα, στο 78′ έφτασε στην ολική ανατροπή, με τον Λαουτάρη Α. να κάνει το 2-1. Ωστόσο, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τον Σάμαρη να κάνει το τελικό 2-2.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΎΡΩΝ: Μανουσόπουλος Φ., Μανουσόπουλος Β., Μπρέγκου (51′ Παππάς), Βαρβαρίγος Στάθης, Μαρσώνης (41′ Καλαμίδας), Αποστολόπουλος,Πάσχος, Λαουτάρης Α, Μετχότζα, Λαουτάρης Α. (41′ Στεφανής).

ΑΙΓΆΛΕΩ: Καμπόσος, Τσιάκας, Γκούρι, Βιτουλαδίτης (68′ Σάμαρης), Μαϊμάνης, Μαρτίνος, Κρανιδιώτης, Πυθαρούλιας (51′ Τάγης), Ξιφαράς, Πουρσανίδης (37′ Στουρνάρας), Κοντοχρήστος (63′ Ντράζο).

Related posts

Κλήσεις στις Προεθνικές ομάδες ΕΠΣΑΝΑ γεννηθέντες 2004-2002

Abola Team 3

Το 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών BOCA CHRISTMAS CUP είναι γεγονός. Το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών της Ελλάδοςπρόκειται να πραγματοποιηθεί 03 – 05 Ιανουαρίου 2019!

Ρένος Γιαμπουράς

Οι Νέοι των Αγ. Αναργύρων 3-1 τον Φοίνικα Περιστερίου

Abola Team 3