free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Φιλική ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα για την Θύελλα Ραφήνας

Φιλική ήττα με σκορ 0-1 από τον πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ Άγιο Ιερόθεο γνώρισε την Πέμπτη (5/5) η Θύελλα Ραφήνας. Οι Λιγνιτωρύχοι, όπως και η αθηναϊκή ομάδα, βρίσκονται στην τελική φάση της προετοιμασίας τους εν όψει των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική και το χθεσινό φιλικό ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τεστάρουν την ετοιμότητα τους.

 

Ήταν ένα ματς άκρως ποιοτικό, με καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές. Ο Άγιος Ιερόθεος μπορεί να βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πήρε τη νίκη, ωστόσο η Θύελλα με ωραίο ποδόσφαιρο -κυρίως στην επανάληψη όπου πίεσε- έφτασε αρκετές φορές σε θέση βολής. Μάλιστα είχε διπλό δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη, ενώ σημαντικές ευκαιρίες έχασαν οι Βαζέχα και Αθανασόπουλος.

 

Ο Άγιος Ιερόθεος είχε και εκείνος μια σπουδαία φάση για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Κύρκος με δύσκολη επέμβαση είπε όχι. Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός της Θύελλας Ραφήνας Πέτρος Τσιγκούλης, με δηλώσεις του στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, ενώ εκθείασε τον Άγιο Ιερόθεο τον οποίο χαρακτήρισε πολύ ποιοτική ομάδα. ”Είχαμε πολύ καλή εικόνα και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν μας απασχολεί το αποτέλεσμα διότι ήταν φιλικό παιχνίδι. Έγιναν κάποιες δοκιμές και είδα αυτά που ήθελα να δω”, μας τόνισε σχετικά ο αρχιτέκτονας των Λιγνιτωρύχων.

 

Κυριακή (15/5) στις 10.00 το πρωί με Πυθαγόρα!

 

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό, η Θύελλα Ραφήνας θα κάνει… πρωινή πρεμιέρα στους αγώνες μπαράζ! Συγκεκριμένα οι Λιγνιτωρύχοι θα αντιμετωπίσουν στις 10.00 τον Πυθαγόρα στην Σάμο, με το ματς βέβαια να είναι προγραμματισμένο για τις 15 Μαΐου (ημέρα Κυριακή). Η αναμέτρηση της Θύελλας με τους νησιώτες να σημειώσουμε πως ορίστηκε πρωινή ώρα διότι οι Λιγνιτωρύχοι έχουν προγραμματίσει να επιστρέψουν από την Σάμο στις 13.30.

 

***Η Θύελλα Ραφήνας θα δώσει την Κυριακή (8/5) το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι με τον Χολαργό (Εκτός έδρας), με την αναμέτρηση μάλιστα να ξεκινά στις 11.00, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Τσιγκούλη να συνηθίσουν την ώρα.

 

***Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για την Θύελλα Ραφήνα είναι ο Γεωργιάδης που παραμένει εκτός με τραυματισμό στο δάχτυλο.

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 12/3

Abola Newsroom

Κεραυνός Κερατέας: «Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες»

Abola Team

«ΜΠΑΜ»πουλάκης στο Μπογιάτι!

Ρένος Γιαμπουράς