free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στούπας: Ή θα πρωταγωνιστεί η Χαλκίδα ή δεν θα ασχοληθούμε!

Μόνο εύκολο δεν είναι να αξιολογήσει κανείς την πορεία του ΑΟ Χαλκίδας στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που μόλις χθες (9/5) ολοκληρώθηκε. Η κατάσταση μόνιμης αναστάτωσης στην οποία βρισκόταν η ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι τις αρχές του 2016, δεν θα μπορούσε επ ουδενί να αποτελέσει τη βάση για κάτι καλύτερο πέρα από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Η διοικητική αστάθεια, η οικονομική αβεβαιότητα και οι λάθος επιλογές στο αγωνιστικό κομμάτι, στοιχεία που καταγράφηκαν στο πρώτο μισό της σεζόν, θα ήταν άδικο να συμπεριληφθούν στην κριτική του έργου που άφησαν οι άνθρωποι που ανέλαβαν στις αρχές Γενάρη από κάθε πόστο.

Πλέον, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το τέλος της τρέχουσας σεζόν κατά κάποιο τρόπο συμπίπτει με την αρχή της επόμενης, τουλάχιστον από άποψη σκέψεων και ενός άτυπου, πρώιμου προγραμματισμού. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Γιώργος Στούπας ξεκαθάρισε, μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στο pamebala.gr, πως σκοπεύει να εξακολουθήσει να προσφέρει στην ομάδα, μόνο στην περίπτωση που θα πορευθεί στο μέλλον με πρωταγωνιστικές διαθέσεις.

«Υπάρχει ένας προβληματισμός για την επόμενη μέρα. Θα γίνει μία επανεκτίμηση της κατάστασης, ώστε να δούμε που μπορούμε να πάμε. Δεν μπορεί να είναι η Χαλκίδα ο φτωχός συγγενής του πρωταθλήματος! Ή θα πρωταγωνιστεί ή δεν θα ασχοληθούμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου των «νερατζούρι», για να προσθέσει στο ίδιο μήκος κύματος: «Δεν έχουμε βρεθεί ακόμα με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, αλλά πολύ σύντομα θα συζητήσουμε. Οι προθέσεις οι δικές μας είναι θετικές, όμως δεν αρκούν πέντε άνθρωποι. Παίζει ρόλο πόσο το θέλει η πόλη, πόσο διψάει για την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως αν θα συνεχίσουμε, θα το κάνουμε με αξιοπιστία και αξιοπρέπεια».

Αφού πρώτα εκτίμησε πως «μέσα στον Μάιο θα έχει αποκρυσταλλωθεί η κατάσταση για το που βρισκόμαστε», ο Γιώργος Στούπας δεν αρνήθηκε να προχωρήσει σε έναν… περιληπτικό απολογισμό: «Ήταν μία περίεργη χρονιά, στην οποία αποφασίσαμε κάποιοι άνθρωποι να περισώσουμε ό,τι μπορούσαμε. Το βασικότερο ήταν να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Σε αγωνιστικό επίπεδο δεν υπήρχε κανένας άλλος στόχος, παρά μόνο αυτός! Από εκεί και πέρα, θέλαμε η ομάδα να ανακτήσει το κύρος της και το γόητρό της, να μην είναι αναξιόπιστη και αναξιοπρεπής».

Τέλος, για το πρόσημο της παρουσίας του Μουράτ Σεροπιάν στην τεχνική ηγεσία το τελευταίο τετράμηνο, ο πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίδας υπογράμμισε: «Δεδομένης της χρονικής στιγμής που ανέλαβε, της κατάστασης που βρισκόταν η ομάδα σε εκείνο το σημείο, υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για έναν άνθρωπο που κατέβηκε κατηγορία για να έρθει να μας βοηθήσει. Τι θα έπρεπε, να του ζητήσουμε το… πρωτάθλημα; Φυσικά και υπάρχει ικανοποίηση».

Related posts

Επεισοδιακό το ντέρμπι, η Θύελλα νίκησε τον Εθνικό (2-1)

Abola Team

Τον Ηρακλή Ελευσίνας εκτός θα αντιμετωπίσει η Κηφισιά στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών-Στην συνέχεια θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Αντίμαχος-ΑΟ Καραβά

Abola Team 3

Έβγαλε το… καπέλο στους ποδοσφαιριστές του ο Πέτρος Τσιγκούλης!

Ρένος Γιαμπουράς