free page hit counter
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Έκανε το καθήκον του ο Παμπαιανικός, αλλά…

Η ομάδα της Παιανίας, σε ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, επικράτησε 5-3 των Νικητών, ωστόσο έμεινε στην πέμπτη θέση αφού νίκησε και ο Αχιλλέας

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 5-3

 

Με… χορταστική νίκη έκλεισε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Παμπαιανίκος, ο οποίος πάντως τερμάτισε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Ηλία Τριανταφύλλου, σε ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, επικράτησε 5-3 των Νικητών, ωστόσο η νίκη του Αχιλλέα στην Άνοιξη αφήνει εκτός τετράδας τους Παιανιώτες.

 

Το σαββατιάτικο (21/5) παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 34ης (και τελευταίας) αγωνιστικής, προσέφερε γκολ και θέαμα στους φιλάθλους, ενώ η διακύμανση του σκορ ήταν εντυπωσιακή.

 

Ο Παμπαιανικός άνοιξε το σκορ στο 25′ με κεφαλιά του Τσιτιμάκη από εκτέλεση κόρνερ του Σέλβια και ασίστ του Πίττα. Οι Νικητές απάντησαν στο 30′ με τον Παππά, ενώ στο 42′ ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή και το 1-2, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Η φάση – κλειδί που άλλαξε όλη την ιστορία του αγώνα σημειώθηκε στο 50′ όταν ο Σέλβια κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Στρατήγη (δεύτερη κίτρινη κάρτα). Ο Σέλβια από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος και ισοφάρισε σε 2-2.

 

Οι Νικητές παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο μπόρεσαν να προηγηθούν εκ νέου στο 65′ με τον Καρναβία, αλλά το τελευταίο 25λεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που κυριάρχησαν… Ο Παμπαιανικός κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά στο 75′ με πλασέ εντός περιοχής του Λαλαούνη, ενώ τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 4-3 με μακρινό σουτ! Όλα τελείωσαν στο 85′, όταν ο Γκόμπλιας με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

 

***Για τον Παμπαιανικό διακριθέντες οι Λαλαούνης, Σέλβια και Γιαμάς.

***Παρά τα πέντε γκολ που δέχτηκε (δεν φέρει ευθύνη), ο γκολκίπερ Καραλής ήταν πολύ καλός με

ΠΗΓΗ ΠΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Χόρευε στη βροχή ο Αετός, 4-0 τον Πρωτέα στην Παλαιά Φώκαια!

Abola Team 2

Γενική Συνέλευση 4 Ιουλίου ο Σαρωνικός Αναβύσσου που απέκτησε τον Σιδερή Έλενα (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team