free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκου Νιόπλια από 9.000 κόσμο, ξέσπασμα των παικτών στα αποδυτήρια απόστις Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιστρΟΦΗς

 

 

 

 

 

Η αποθέωση του Νίκου Νιόπλια από 9.000 κόσμο, ξέσπασμα των παικτών στα αποδυτήρ

Ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιστρΟΦΗς από τον περασμένο Γενάρη γνώρισε την αποθέωση που του αρμόζει και του αξίζει με τον κόσμο να τον σηκώνει στον αέρα και 9.000 κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του!

 

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ όταν ο «πάγκος» του έκαιγε πραγματικά. Με τον ΟΦΗ να βρίσκεται 9 βαθμούς μακρυά από την πρώτη θέση, ο Νίκος Νιόπλιας με τον Θανάση Κολιτσιδάκη ανέλαβαν το δύσκολο έργο της επιστροφής ενός στόχου που φαινόταν χαμένος. Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε στον ΟΦΗ την χαμένη του ταυτότητα και τώρα τρέφει τους καρπούς και της δικής του δουλειάς. Και ο κόσμος, σε αυτήν την σχέση που προκύπτει μόνο μέσα από μεγάλη αγάπη, τον αντάμειψε με τον καλύτερο τρόπο.

 

Μετά το τέλος του αγώνα, γνωρίζει την αποθέωση από 9.000 φιλάθλους που φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του και τον σηκώνουν στον αέρα.

 

Οι στιγμές που έχει ζήσει ως προπονητής και άξιζε να τις ζήσει και από την θέση του προπονητή.

 

Ξέσπασμα των παικτών του ΟΦΗ στα αποδυτήρια!

 

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ με ένα μεγάλο πανό στην αγκαλιά τους ξέσπασαν για την φετινή σεζόν που έφτασε στο τέλος της και η οποία βρήκε την ομάδα ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Μια κουραστική και δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της και όπως ήταν φυσιολογικό, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ξέσπασαν μέσα στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ». Τα πανηγύρια για το τελικό αποτέλεσμα δεν έλειψαν και μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκαν και οργανωμένοι με ένα μεγάλο πανό με τους ποδοσφαιριστές να φωνάζουν ρυθμικά «ΟΦΗ», «ΟΦΗ»!

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Ισοπαλία μεταξύ Ερμή Ζωνιανών και ΑΕΜ, αγωνία για Κόλλια

Abola Team 2

Με το κοινό και των δύο ομάδων το Ιωνικός Νικαίας-Εθνικός

Abola Team 3

Επιστροφή του Θανάση Αντωνόπουλου στον Αστέρα Αμαλιάδας

Abola Team 2