free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Η Θύελλα εκεί που ανήκει, στη Γ’ Εθνική!

Οι Λιγνιτωρύχοι πήραν ισοπαλία (0-0) στην Κορινθία και «κλείδωσαν» και μαθηματικά την άνοδο τους – Ανέβηκε και το Ζευγολατιό!

ΕΥΓΟΛΑΤΙΟ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-0

Στόχος επετεύχθη: Η Θύελλα Ραφήνας από το απόγευμα της Κυριακής (29/5) πανηγυρίζει και μαθηματικά την άνοδο της στη Γ’ Εθνική! Οι Λιγνιτωρύχοι πήραν ισοπαλία (0-0) στην Κορινθία, στην έδρα του ΑΟ Ζευγολατιού και μια… στροφή πριν την ολοκλήρωση των αγώνων μπαράζ, έκλεισαν θέση για την Football League 2.

Αυτό σημαίνει πως η επόμενη και τελευταία (6η) αγωνιστική κόντρα με τη  Ζωφριά (Κυριακή 5/6), αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα και θα αποτελέσει φιέστα ανόδου για την Θύελλα, με την Ραφήνα να φορά τα γιορτινά της για να υποδεχθεί τους θριαμβευτές. Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη που φυσικά παραμένει αήττητη στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος με άμυνα μπετόν, αφού δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ (8-0 παθητικό), θα προσπαθήσει -πλέον- να κλείσει με πανηγυρικό τρόπο μια ονειρική χρονιά, θέλοντας φυσικά και την πρωτιά στον όμιλο.

Βέβαια, ότι και να γίνει στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής, το το «ένα-δύο» στο 11ο γκρουπ δεν αλλάζει, καθώς την Θύελλα Ραφήνας στη Γ’ Εθνική ακολουθεί ο ΑΟΖ…

Η σημερινή αναμέτρηση στο Ζευγολατιό δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με ΑΟΖ και Λιγνιτωρύχους να παίζουν εξ αρχής κλειστά, θέλοντας να διαφυλλάξουν τα νώτα τους. Οι ευκαιρίες που σημειώθηκαν στο ματς ήταν ελάχιστες και το 0-0 έμεινε μάλλον δικαιολογημένα.

Στο πρώτο ημίχρονο το Ζευγολατιό προσπάθησε σε τρεις τέσσερις περιπτώσεις να σκοράρει, ωστόσο έπεσε πάνω στον Δράμπαλη, ο οποίος όποτε χρειάτηκε να επέμβει το έκανε με αποτελεσματικότητα και κράτησε το μηδέν. Ευκαιρίες, όμως, στο α’ μέρος είχε και η Θύελλα, με τον Χαρακτίδη να απειλεί δύο φορές, στο 26′ και στο 41′. Στην δεύτερη περίπωση μάλιστα ο Μητσόπουλος έβγαλε πολύ δύσκολα σε κόρνερ…

Στην επανάληψη το παιχνίδι έχασε εντελώς τον ρυθμό του, οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο τα μετόπισθεν και δεν ρίσκαραν σε καμία περίπτωση. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες και το τελικό 0-0 βρήκε Θύελλα και Ζευγολατιό να πανηγυρίζουν χέρι χέρι την άνοδο τους…

Διαιτητές: Καρυοφύλλης, Κοντιζάς (Πειραιά)-Ζουλής (Αχαΐας)

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Μητσόπουλος (60′ Κόντης), Χουσελάς, Μαλαχάτης, Βελέτζας Κ., Χατζησοφρωνίου (55′ Κλαδάκης), Παινέσης (69′ Μπαλής), Γκολέμης, Σπυρόπουλος, Αυγερινός, Καλλίρης, Μηριώτης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Δράμπαλης, Αράπης, Στάφα, Μανουσάκης, Φύτρος, Ντούνης (65′ Μπαξεβάνης), Ντόσκας, Χαρακτίδης (53′ λ.τρ. Γεωργιάδης), Αθανασόπουλος, Ανδρεαδάκης, Ζέκιο (76′ Παπαδόπουλος).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Η Μαρκό 1-0 εκτός την Ατλαντίδα

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Αποφασίζει αν θα οδηγηθούμε ή όχι σε νέα αναβολή

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Στο μενού δώδεκα αγώνες

Abola Team