free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Χιτσκοκικό φινάλε για Λαύρα και Αμπελόκηπους!

Έχασε τεράστια ευκαιρία να «καθαρίσει» ουσιαστικά από χτες με την παραμονή της στη Β’ Κατηγορία η Λαύρα Αργυρούπολης!

Κι αυτό γιατί ενώ η ομάδα κρατούσε στα χέρια της τη νίκη κόντρα στους Αμπελόκηπους για την 1η αγωνιστική των μπαράζ με το γκολ που είχε σημειώσει ο Αγγελιδέλης στο 61’ με σουτ, όλα άλλαξαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα! Οι «πράσινοι» είδαν την τύχη να μην τους γυρίζει την πλάτη και με γκολ του πρώτου σκόρερ της ομάδας τους Καραμπιτιάνη στο 90’+3’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έσωσαν έναν υπερπολύτιμο βαθμό για την ομάδα τους! Στο 74’ ανακόπηκε ο Αγγελιδέλης και ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, καθώς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ, φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Αργυρουπολίτες. Μετά το τέλος του ματς υπήρξε σημειώθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών, αλλά και στην κερκίδα.

Το ματς διεξήχθη στο ΔΑΚ Αιγάλεω. Η 2η αγωνιστική συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη με την αναμέτρηση Άρης Χολαργού – Λαύρα Αργυρούπολης που θα διεξήχθη στο γήπεδο Ταύρου Β’ (Χ. Παυλίδης) και ώρα 18:00.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Φωτόπουλος-Λυμπερόπουλος

ΛΑΥΡΑ: Τζάκος, Ζακόπουλος, Σταμπέλος, Ψωμάς, Κωνσταντόπουλος, Παγκάκης, Στεργιόπουλος (46’Σταματόπουλος), Μυτιληνός, Χάβος (73′ Μακρογκίκας), Αγγελιδέλης, Πασσάς (90’Καφαντάρης).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Ζαραβέλης, Παναγόπουλος, Κίτσος, Βιγκάνι, Τσέλιος, Κουκουμαφτσής, Κύλογλου (78′ Καραμπιτιάνης), Μπεκιράι, Παπαδόπουλος, Μάργα (58′ Φώτου), Ανδριόπουλος (61’Γεωργόλι).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Ανέλαβε τις αναδημίες της Ιεράπολης ο Ζιώγας

Kώστας Παλαιολόγος

Με απουσίες ο ΠΑΣ

Βασίλης Θεόκλητος

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (10/2) πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team