free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στράτος Σάββας: Χτίζουμε νέα ομάδα στον Άτλαντα Κυψέλης

Ο πρόεδρος του Άτλαντα Κυψέλης, Στράτος Σάββας έχει δώσει και το είναι του όλα αυτά τα χρόνια στον ιστορικό σύλλογο, ενώ κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ότι είναι ένας παράγοντας με πλούσια εμπειρία και αναγνώριση στην Αθήνα.

Στόχος του Άτλαντα για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τoν έμπειρο διοικητικό ηγέτη, δεν είναι να πρωταγωνιστήσει, αλλά αντίθετα, θα χτιστεί μία νέα ομάδα που θα μπορέσει να το κάνει αυτό μετά από δύο με τρία χρόνια.

Πιο αναλυτικά, ο Στράτος Σάββας τόνισε: «Δεν πρόκειται να κάνουμε πρωταθλητισμό την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη Γ’ ΕΠΣΑ. Αντίθετα, θα κάνουμε μια εκτεταμένη ανανέωση, προωθώντας ακόμα πιο νέα παιδιά (τους γεννηθέντες το έτος 2001, που είναι μια καταπληκτική φουρνιά). Αυτά τα παιδιά ήδη προπονούνται με την πρώτη ομάδα-από πέρυσι-και είναι υπό την επίβλεψη του προπονητή της Δημήτρη Σλεποκούροβ. Το σχέδιο της Διοίκησης μας είναι αυτή τη χρονιά η νεανική μας ομάδα να μαζέψει εμπειρίες, να δουλέψει σωστά και υπομονετικά πάνω στο πλάνο του «εγκεφάλου» της, Μιχάλη Καβαλιέρη, ώστε να ωριμάσει και να δρέψει καρπούς δύο με τρία χρόνια μετά. Άρα, πρέπει οι φίλοι της ομάδας μας να δείξουν υπομονή. Πάντως, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα είστε πάντα θεατές ωραίου και μοντέρνου ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά για το αν θα υπάρξουν μεταγραφές, ο Στράτος Σάββας τόνισε: «Δεν πρόκειται να πάρουμε παίκτες με διαφορετική νοοτροπία από τη δική μας. Η ομάδα μας θα αποτελείται από ευσυνείδητα παιδιά, με καλή ανατροφή, πειθαρχημένα, που θα αγαπούν αυτό που κάνουν, που θα σέβονται, θα εκτιμούν και θα έχουν φιλοδοξίες ποδοσφαιρικές, που θα είναι συνεπή και με σωστή αθλητική φιλοσοφία. Που θα μάθουν να νικούν αλλά και θα χάνουν με αξιοπρέπεια. Όποιος, λοιπόν, έχει τα παραπάνω θα μπορεί να ενταχθεί επί ίσοις όροις στην ομάδα. Οι υπόλοιποι-αν υπάρξουν-θα βρουν την πόρτα κλειστή.»

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι θα παραμείνουν στην ομάδα οι Χρυσοχοΐδης, Καραχάλιος, Τελάι, Κοσμίδης, Τσιτσόπουλος, Ζένελι Σπ., Βιτζηλαίος,Σάμμα Ιάσων και ο παίκτης-προπονητής Σλεποκούροβ και τέλος και ο Νίκος Ρηγόπουλος, εκτός αν κάνει το άλμα για επαγγελματική κατηγορία.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

«Κληρώνει» για τον Βασίλη Σκαλτσά στην Αναγέννηση Πετρούπολης

Νέα εποχή με Κατικαρίδη ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Ένωση Βοτανικού-Μαρούσι 1-3

Abola Team 3