free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Μάχη Μαραθώνα: Συνεχίζει με Σταύρο Ηλιόπουλο στο τιμόνι!

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν την άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους

 

 

 

Μεγάλη κίνηση από τη διοίκηση της Μάχης Μαραθώνα, αφού κατάφερε να κρατήσει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας τον Σταύρο Ηλιόπουλο.

Με συντονισμένες κινήσεις και κατω από άκρα μυστικότητα, οι «κιτρινόμαυροι» τα βρήκαν σε όλα με τον πετυχημένο προπονητή, ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο και για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

«Είμαι ευχαριστημένος με την διοίκηση και παραμένω για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, αντάξια της ιστορίας και της αξίας της. Να παίζουμε ωραία μπάλλα και να επαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο», τόνισε για τη συμφωνία ο κ. Ηλιόπουλος. Να σημειώσουμε πως η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν κάτι αναμενόμενο, αφού υπήρξε αμοιβαία ικανοποίηση από τη δουλειά που έγινε τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό κομμάτι.

Να σημειώσουμε πως η Μάχη Μαραθώνα με τον Σταύρο Ηλιόπουλο στον πάγκο της πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία, έδειξε μεγάλη βελτίωση και τερμάτισε στην έκτη θέση με 45 πόντους. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός έδωσε την ευκαιρία πέρυσι σε νεαρά παιδιά των Ακαδημιών να δείξουν την αξία τους, κάτι που θα συμβεί και τη νέα σεζόν, αφού άπαντες στην Μάχη δίνουν μεγάλη βάση στα τμήματα των τμημάτων υποδομής.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

“Χρυσό” τρίποντο για το Κρυονέρι εκτός έδρας, 0-1 την Τριγλία Ραφήνας

Abola Newsroom

ΠΑΟ Καλυβίων-ΑΟ Ατλαντίς 1-1

Abola Team 3

Τους ταλαντούχους Λυκούργο Εξαρχάκο και Χρήστο Χατζόγλου πήρε ο Αστέρας Βάρης

Abola Team 3