free page hit counter
23.3 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Δημήτρης Πάπιος ΕΓΓΥΗΣΗ για το μέλλον του Αστέρα Βάρης!

 

«Είτε η ομάδα παίζει Γ’ Εθνική, είτε Α’ ΕΠΣΑΝΑ εγώ θα είμαι δίπλα», τόνισε στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου

Άκρως θετικά είναι τα νέα για την επόμενη μέρα στον Αστέρα Βάρης! Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να υπήρχαν… σύννεφα και έντονες αμφιβολίες σχετικά με το μέλλον του Δημήτρη Πάπιου στην προεδρία, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ομάδας φρόντισε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Μέσω του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, ο κ. Πάπιος που έχει δώσει και την… ψυχή του για τον Αστέρα Βάρης, ξεκαθάρισε πως μπαίνει ΕΓΓΥΗΣΗ για την επόμενη ημέρα! Μάλιστα ο… μάγκας -όπως αποδεικνύεται- Δημήτρης Πάπιος προχωρά σε μια τέτοια δήλωση την ώρα που ο Αστέρας θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βέβαια) την επόμενη σεζόν.

«Είτε η ομάδα παίζει Γ’ Εθνική, είτε Α’ ΕΠΣΑΝΑ εγώ θα είμαι δίπλα», τόνισε ορθά κοφτά και εξήγησε: «Δεν κοιτάζω σε ποια κατηγορία θα είναι η ομάδα μας. Εγώ θα είμαι δίπλα στον Αστέρα Βάρης ότι κι αν γίνει, εμένα με γεμίζει μόνο και μόνο το γεγονός ότι πήρα την Ακαδημία με 70 παιδάκια και πλέον έχουμε 230. Θέλουμε να πάμε τα τμήματα των υποδομών ένα βήμα παραπέρα και εγώ θα είμαι δίπλα σε όλη αυτή την προσπάθεια».

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως την Πέμπτη 9 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένη η πρώτη Γενική Συνέλευση του Αστέρα Βάρης που δεν πραγματοποιήθηκε τελικά λόγω μη απαρτίας. Η δεύτερη (επαναληπτική) θα γίνει στις 16/6, ημέρα Πέμπτη, ενώ η τρίτη και… φαρμακερή-καθοριστική θα λάβει χώρα στις 23 Ιουνίου (Πέμπτη) στις 19.00.

Εκεί αναμένεται να υπάρχουν οι οριστικές εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Αστέρα Βάρης, για το οποίο αυτή την ώρα εγγυάται ανοιχτά ο κ. Πάπιος.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Β. Τσέπας: Ο Αήττητος έχει ήδη την φιλοσοφία ομάδας Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Νέο ρεσιτάλ διαιτησίας του Δ. Γκούγκαρη στο Κρυονέρι-ΑΟ Ατλαντίς 1-2

Abola Team 3