free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Τελετή λήξης προπαιδικου πρωταθληματος

Δυνατές παρουσίες παιδιά, γονείς ,παράγοντες, φίλοι και καλεσμένοι κατακλείσαν το γήπεδο του Μοσχάτου για την τελετή λήξης του Προ παιδικού Πρωταθλήματος περιόδου 2015. Ζεστή ατμόσφαιρα και η επιβράβευση όλων των παιδιών ήταν το χειροκρότημα που άκουσαν όταν σήκωσαν την κούπα!! Οι αγώνες επίδειξης μεταξύ των Πρωταθλητριών ομάδων .

ΑΠΟ Κερατσίνι – Αναγέννηση Μοσχάτου 1-4 ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας – Οδηγήτρια 0-3 ΑΕ Μοσχάτου – Μικτή Παίδων Πειραιά 1-0 .

Διαιτητής Χάρης Ανθόπουλος , Ιατρός Μαρία Αντωνίου. Ακολούθησαν οι απονομές Κυπέλλων σε όλες τις πρωταθλήτριες ομάδες των πέντε ομίλων και μεταλλίων στους αθλητές τους μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.

Κοντά τους ήταν από τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου ο υπεύθυνος Αθλητισμού Δημήτρης Κόλλιας καθώς και ο Σπύρος Αγγελόπουλος. Από τη διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά το παρών έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σπάθας, ο ταμίας Γιάννης Σταματάτος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιάννης Ποντίκης και το μέλος της Ε.Δ. Μιχάλης Δαμιανάκης καθώς και το μέλος της Επιτροπής των Μικτών Ιωάννα Μωρέ. Παρόντες και οι πρώην σύμβουλοι της ΕΠΣΠ Γιώργος Κουνιάς και Μιχάλης Μουσελής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΔΣ της ΕΠΣΠ είναι πάντα κοντά στις ακαδημίες και όχι μόνο , δεμένοι όλοι μεταξύ τους στα καλά και στα άσχημα .Επίσης εκτός από τους συμβούλους υπάρχουν και άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ένωση χωρίς να έχουν κάποιο θεσμικό ρόλο και έχουν ενότητα για το κοινό καλό, δίκαια λοιπόν, τους αναλογεί η έκφραση «Όλοι μαζί μια γροθιά» Την ευθύνη της εκδήλωσης είχε ο Β’ Αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών Αποστόλης

ΡΕΠΟΤΑΖ ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ

Related posts

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο τουρνουά Πανερυθραϊκού «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΒΔΑΛΗΣ»

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Το πρόγραμμα των αγώνων της Τετάρτης (1/6) στα πλέι άουτ του Πειραιά

η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Πειραιά επικράτησε δίκαια με 3-2 της Αργολίδας

Ρένος Γιαμπουράς