free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μόνο τα καλά θα θυμούνται Βλάχος και Άρης Χολαργού

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν!

Έτσι ισχύει και για τη συνεργασία ανάμεσα σε Άρη Χολαργού και Χρήστο Βλάχο όπου και οι δύο πλευρές χώρισαν σε φιλικό κλίμα. Άλλωστε τους ενώνουν τόσα πολλά! Ήταν δύσκολο να μείνει ο Χρήστος Βλάχος και τη νέα σεζόν στον Άρη, καθώς έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις… μετοχές του στο χρηματιστήριο της Αθήνας, με πολλές ομάδες πλέον να τον θέλουν διακαώς ώστε να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Χολαργού για το «διαζύγιο» τον δύο πλευρών: «Το Δ.Σ του ΑΠΟ Άρη Χολαργού ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας και την αποχώρηση του προπονητή της αντρικής ομάδας Χρήστου Βλάχου.Ο Χρήστος διετέλεσε για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής της ομάδας , προπονητής στα τμήματα υποδομής και τα τελευταία τρία χρόνια προπονητής στον πάγκο της αντρικής ομάδας με επιτυχία αφού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές μαζί με τους ποδοσφαιριστές για την άνοδο στη Β’ΕΠΣΑ. Σύσσωμο το ΔΣ εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στη νέα του πορεία με ανάλογες επιτυχίες καθόσον ήταν, είναι και θα είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα μας».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Βλάχος τόνισε: «Όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν, γιατί η ζωή δυστυχώς δεν είναι παραμύθι. Όμως εγώ πραγματικά νιώθω ευλογημένος για όλα αυτά που έζησα εδώ στον Άρη Χολαργού, ξέροντας ότι την αγάπη που πήρα εδώ δεν θα την βρω πουθενά αλλού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παιχταράδες που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια σε όλα τα τμήματα. Όλοι τους ήταν ξεχωριστοί, τους γονείςειδικά των ακαδημιών για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους που μας δώσανε και ήταν πάντα εκεί δίπλα μας στους αγώνες χωρίς τάση προς κριτική μόνο με την αγάπη τους. Την διοίκηση του Άρη Χολαργού για την στήριξη της και την εμπιστοσύνη που μου δείξανε (κ. Τσίρο, Γιάννη Βλασσόπουλο, κ. Σίμο). Έτσι μετά από 18 ολόκληρα χρόνια(είτε σαν παίχτης είτε σαν προπονητής ακαδημιών ή αντρικής) ήρθε η ώρα να αποχωρήσω, φεύγω όμως γεμάτος με ωραίες αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα στην καρδία μου και στο μυαλό μου. Ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς λοιπόν είναι πολύ λίγο, να είστε πάντα καλά, θα μου λείψετε όλοι απίστευτα πολύ εγώ δεν θα σας πω αντίο αλλά εις στο επανιδείν (ποτέ δεν ξέρουμε τι σχέδια έχει η μοίρα για μας) και πάλι σας ευχαριστώ όλους για όλα. Σας αγαπάω πολύ».

Related posts

ΠΑΣ Γαλάτσι-Βύρων 2-0

Abola Team 3

Έπεσε ηρωικά ο νεανικός Ποσειδώνας Γλυφάδας-Ηττήθηκε με γκολ στο 69′ από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου με 0-1-Εκπληκτικές επεμβάσεις για χάι λάιτ ο νεαρός γκολκίπερ Βασίλης Ψωμάρας

Abola Team 3

Οι ταπεινοί “Αήττητοι”

Κωνσταντίνος Περούλης