free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΔΙΕΘΝH

Φαβορί εναντίον έκπληξης ή… Γαλλία εναντίον Ισλανδίας!

Στο Παρίσι και το Stade de France, φιλοξενείται ο τελευταίος προημιτελικός του EURO 2016, με τους διοργανωτές Γάλλους να αντιμετωπίζουν την μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, τους ενθουσιώδεις Ισλανδούς (22.00, ΕΡΤ1), με το νικητή να αντιμετωπίζει την Γερμανία στον Β΄ ημιτελικό!

 

Μεγαλύτερος αντίπαλος για την Γαλλία είναι το άγχος και η ανάγκη του αποτελέσματος μπροστά στο κοινό της, σε αυτό τον προημιτελικό, αλλά και η σκληροτράχηλη Ισλανδία είναι σίγουρο ότι θα βάλει τα δύσκολα στους διοργανωτές, με τον ενθουσιασμό από την επική πρόκριση εις βάρος της Αγγλίας.

Ο Ντεσάμπς πρέπει να βρει τους αντικαταστάτες του Ραμί στην άμυνα και του Καντέ στο κέντρο. Όπως όλα δείχνουν ο Ουμτιτί (πρόσφατο απόκτημα της Μπαρτσελόνα) θα είναι στο πλευρό του Κονσιελνί, ενώ στο κέντρο θα οπισθοχωρήσει ο Πογκμπά δίπλα στον Ματουιντί και ο Κομάν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, ή αν επιλεγεί πιο συντηρητικό σχήμα, θέση θα βρει ο Καμπέιγ. Για τους Ισλανδούς δεν υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού ή απουσιών, και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, κάτι που τόνισαν σε όλες τους τις δηλώσεις.

Η παράδοση όπως είναι φυσικό λέει Γαλλία με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες και τέρματα 30-8, αλλά αυτή η Ισλανδία έχει ανατρέψει όλα τα στοιχεία της προϊστορίας σε αυτό το EURO.

 

Πιθανές Ενδεκάδες:

Γαλλία (4-2-3-1): Λιορίς / Σανιά, Κονσιελνί, Ουμτιτί, Εβρά / Πογκμπά, Ματουιντί / Παγιέ, Γκριεζμάν, Κομάν (Καμπέιγ) / Ζιρού.

Στο όριο καρτών: Ζιρού, Κονσιελνί

Ισλανδία (4-4-2): Χάλντορσον / Σέβαρσον, Άρνασον, Ρ.Σίγκουρτσον, Σκούλασον / Γκούντμουνσον, Γκούναρσον, Γκ.Σίγκουρτσον, Μπιάρνασον / Μπόντβαρσον, Σιγκθόρσον.

Στο όριο καρτών: Άρνασον, Μπιάρνασον, Γκούντμονσον, Γκούναρσον, Χάλντορσον, Σέβαρσον, Σιγκθόρσον, Γκ.Σίγκουρντσον, Σκούλασον.

 Διαιτητής: ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς.

Πηγή: CNN Greece

Related posts

Ρίο 2016: «Ασημένιος» ο Κωνσταντινίδης στις κορίνες

Ρένος Γιαμπουράς

ΚΙΝΑ: Βαν έπεσε σε πεζούς έξω από νοσοκομείο (Βίντεο)

Abola Team 2

Predator Precision: Ένα από τα πιο κλασικά ποδοσφαιρικά παπούτσια της adidas επιστρέφει!

Abola Newsroom