free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Τάσος Αγγέλικας νέος πρόεδρος της Άνοιξης!

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας μπροστάρης της επόμενης μέρας

 

Διοικητικές εξελίξεις σημειώθηκαν τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στον Αθλητικό Όμιλο Άνοιξης, ομάδα στην οποία πρόεδρος ήταν ο Δημήτρης Γιαρένης, πριν την εκλογή του στην ΕΠΣΑΝΑ!

Η… επόμενη μέρα του συλλόγου, λοιπόν, βρίσκει τον επιτυχημένο επιχειρηματία Τάσο Αγγέλικα στην προεδρία και ουσιαστικά μπροστάρη της νέας προσπάθειας. Ο κ. Αγγέλικας με το ανανεωμένο Δ.Σ., το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα χθες, είναι βέβαιο πως θα παλέψουν για το καλύτερο, έτσι ώστε η ομάδα να κάνει βήματα προόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε δυναμικές ενέργειες και να ισχυροποιήσει μια ομάδα που δούλευε ρολόι και τα προηγούμενα χρόνια, σε σε όλα τα επίπεδα!

Από εκεί και πέρα, τη θέση του αντιπροέδρου ανέλαβε ο έγκριτος δημοσιογράφος Άκης Δημακός, Γραμματέας είναι ο Αλέξανδρος Νίκας, ταμίας ο Μάνος Γιαρένης και Γενικός Αρχηγός ο Νίκος Μακρίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πραγματοποιηθηκε σήμερα Δευτέρα 11.07.2016 η Γ.Σ. της ομάδας σε πολυ καλό κλίμα και με την ευχή ολα τα τμήματα να έχουν επιτυχίες, ανάπτυξη και ευημερία.

Το απερχόμενο Δ.Σ. παρουσίασε στα μέλη του συλλόγου, τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα, ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο και νυν Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. κύριο Δημήτρη Γιαρένη στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και ακολούθησε γενική συζήτηση και εκλογή του νέου Δ.Σ.

Τα μέλη του συλλόγου επέλεξαν ομόφωνα το νέο Δ.Σ., το οποίο ήρθε σε σώμα με τη λήξη της Γ.Σ. και είναι το παρακάτω

Πρόεδρος: Τάσσος Αγγέλικας

Αντιπρόεδρος: Άκης Δημακός

Γραμματέας: Αλέξανδρος Νίκας

Ταμίας: Μάνος Γιαρένης

Γενικός Αρχηγός: Νικόλαος Μακρίδης

Μέλος: Μάριος Λουκάτος

Μέλος: Θεόδωρος Πανταζής

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας Άρης Βούλας – Α. Ο. Σαρωνικός 1-4

Ρένος Γιαμπουράς

Η Σταμάτα 4-0 εκτός έδρας τον Αφιδναϊκό

Abola Team 3

Η αγωνιστική κίνηση του Σαββάτου στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team