free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Προσωπική δήλωση Στ. Χρυσάφη

Ο Σταύρος Χρυσάφης με προσωπική δήλωση ασκεί κριτική στην ΕΠΣΑΝΑ για τις επιλογές στο τιμ των Μικτών, μιλά για τις αμοιβές των γιατρων – παρατηρητων, ενώ αναφέρεται και στον Φώτη Καρβούνη

 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χρυσάφη όπως την καταγράφει το epsananews.blogspot:

«To ποδοσφαιρο πρεπει να ενώνει και οχι να διχαζει και οτι δεν πρεπει να μετραει ποιος προπονητής ειναι φιλος μου τωρα που αυριο μπορει να ειναι κολλητος του αντιπαλου μου. Πρεπει να μετραει η αξιοκρατια και ουδεις μπορει να αποκρυψει οτι με τον Τακη Μακροδημητρη στη τεχνικη ηγεσια πηγαμε στο τελικο των ΕΠΣ της χωρας και ακουστηκε το ονομα της ΕΠΣΑΝΑ σ ολη την επικρατεια. Το να πω οτι πετυχε ειναι περιττό. Μιλανε τα εργα του. Αλλωστε εγω ως προεδρος της τεχνικης επιτροπης δεν πηρα προπονητες της δικης μου προτιμησης. Πηραμε τον Αντωνολουκα και τον Κατσάνο που ο ιδιος ο Κατσίμπρας ειχε προτεινει. Το αν διαφωνησε με την φιλοσοφια μας και εφυγε μονος του δεν σημαινει οτι τον αγνοησαμε. Κι απ οτι εδειξαν τα αποτελεσματα τελικα ειχαμε δικηο και αυτη η συνταγη ηταν πετυχημενη και μακαρι να επαναληφθει για το καλο της ενωσης.

Μου προξενει καταπληξη οτι ενω τη μια μερα προεβη η διοικηση στη ληψη μιας αστοχης αποφασης οπως παρακρατειται το 10/% απο τις αμοιβες των γιατρων και παρατηρητων κατι που υποτιμα την προσφορα τους σημερα εκτοξευσε η τεχνικη επιτροπη στα υψη το μπατζετ για τις μικτες. Απο που θα βρεθουν αυτα τα χρηματα (μηπως απο τα παραβολα που δεν θα κατεβαλαν οπως ειχε υποσχεθει ο προεδρος της ενωσης στις προεκλογικες του εξαγγελιες) να πληρωθουν οι πεντε προπονητες και ο γυμναστης που ηλθε απο την Αθηνα λες και δεν υπαρχει γυμναστης απο ολοκληρη την Ανατολικη Αττικη να ενταχθει στο τημ. Τονιζω οτι ωρισμενοι δεν πρεπει να ειναι στην επιτροπη γιατι εχουν κωλυμματα. Δεν θα πω σημερα ονοματα μηπως απο φιλοτιμο αποχωρησουν απο μονοι τους.

Με τη συμμετοχη του κ. Καρβούνη επεσαν οι μασκες. Λυπαμαι γιατι εκει που εφτυνε και ελεγε τα μυρια οσα αναντιον τους τωρα θα καθεται στο ιδιο το τραπεζι. Που ειναι η προσωπικοτητα του Αλλα θα μου πεις τι περιμενεις αφου εδω μας πούλησε στις εκλογες Δεν πειραζει εχει ο καιρος γυρισματα. Συμφωνω οτι μεταγραφες γινονται στη πολιτικη και το ποδοσφαιρο αλλα οχι με τετοιο ακομψο τροπο οπως επραξε ο Καρβούνης Ποτε δεν πηρε πισω το λευκο πληρεξουσιο που μου ειχε δωσει Θα μπορουσα να βαλω ενα ονομα και να το καταθεσω. Εγω ομως τιμησα τοτε τη φιλια μας και φέρθηκα σαν κυριος κι οχι οπως αυτος που το ..παιξε Κομανέτσι Ειλικρινα λυπαμαι γιατι με προδωσε Θα ηταν εντιμο να μου πει Ξερεις φιλε θα παω με τους αλλους. Κι οχι να παιρνει απο τα χερια μου το ψηφοδλετιο του συνδυασμου μα ς στου Γρηγορη λιγο πριν την ψηφοφορια Ελεος πια Παυω να ασχολουμαι μαζι του γιατι ειναι χαμενος χρονος».

Related posts

Λειτουργία ιατρείου ανακοίνωσε η ΕΠΣΑΝΑ!

Ρένος Γιαμπουράς

Κλήση Προεθνικής ομάδας (2001 και 2003)

Ρένος Γιαμπουράς

Επίθεση Χρυσάφη σε Γιαρένη – ΕΠΣΑΝΑ, τον άδειασε η Θύελλα!

Ρένος Γιαμπουράς