free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΤΕΝΙΣ

Δεύτερος ο Τσιτσιπάς στην Αυστρία

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε στον σημερινό τελικό του Austria F2 Futures από τον Yannick Hanfmann και κατέλαβε τη δεύτερη θέση της διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων του Kramsach της Αυστρίας. Αυτός ήταν ο τρίτος διαδοχικός τελικός για τον Τσιτσιπά σε επαγγελματικό τουρνουά της ITF.

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα από τον Yannick Hanfmann με 6-4, 6-4, στον σημερινό τελικό του Austria F2 Futures. Ο Γερμανός αθλητής, βρέθηκε σε καλύτερη μέρα από τον ταλαντούχο Έλληνα τενίστα, κάνοντας ένα break νωρίς σε κάθε σετ, έχοντας το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Ο Στέφανος πήρε τη δεύτερη θέση στο χωμάτινο τουρνουά των 10.000 δολαρίων της ITF. Ήταν ο τρίτος του διαδοχικός τελικός σε Futures διοργάνωση και ο 4ος συνολικά στη φετινή σεζόν.

Είχε 14 διαδοχικές νίκες μέχρι τον σημερινό του αγώνα, ενώ αυτός ήταν ο πρώτος τελικός που χάνει στη φετινή χρονιά. Έχει κερδίσει 3 τίτλους των 10.000 δολαρίων (Italy F6 Futures, Italy F10 Futures και Italy F12 Futures) στο 2016 και συνολικά 4 στην καριέρα του, αφού είχε κερδίσει τον πρώτο του τίτλο στο Cyprus F1 Futures τον περσινό Νοέμβριο.

 

Πηγή: tennisnews

Related posts

Η Σάκκαρη δεν τα κατάφερε – Λύγισε από την κούραση (Βίντεο)

Abola Team 2

Ο Παγδατής κέρδισε τον Granollers στον πρώτο γύρο του Rakuten Japan

Ρένος Γιαμπουράς

Στον τελικό η ατσάλινη Σάκκαρη! (video)

Abola Team 2