free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Αίσθηση με Μπιζά και Ζουρούδη οι Άγιοι Ανάργυροι!

Μπορεί να άργησαν λιγάκι στους Αγίους Αναργύρους να ξεκινήσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, αλλά μιας και έκαναν την αρχή την πραγματοποίησαν με ηχηρό τρόπο!

 

Πιο συγκεκριμένα η «Ένωση» προχώρησε σε δύο πολύ ηχηρές προσθήκες αποκτώντας τους Πέτρο Ζουρούδη και Μανώλη Μπιζά! Ο πρώτος είναι 37 ετών με θητεία σε επαγγελματικά πρωταθλήματα έχοντας αγωνιστεί σε ιστορικές ομάδες της χώρας μας, όπως Ξάνθη, Ατρόμητο, Χαλκίδα, Πανελευσινιακό, Θρασύβουλο, Παναιτωλικό, Καστοριά, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, Διαγόρα, Λεβαδειακό, Καλλονή, Λάρισα, Αιγινιακό, ενώ ο τελευταίος σταθμός του ήταν ο Ηρακλής Λάρδου.

Ένας ποδοσφαιριστής που παρά το γεγονός πως βαδίζει στο 37ο έτος της ηλικίας του μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Γιώργο Αθανασιάδη ενόψει της νέας σεζόν και να κάνει τη διαφορά.

Από την άλλη ο Μανώλης Μπιζάς αποτελεί έναν από τους πλέον ταλαντούχους μεσοεπιθετικούς του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Είναι 24 ετών και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Χαλάνδρι και μάλιστα πέρυσι σημείωσε 3 τέρματα σε 1845’ συμμετοχής.

Αποκορύφωμα φυσικά αποτελεί για τον ίδιο στην ποδοσφαιρική του πορεία η κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΑ πριν από λίγους μήνες στον τελικό με τον Ηλυσιακό. Έχει παίξει επίσης σε Ελευθερούπολη και Νέα Ιωνία.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Αναβλήθηκε το φιλικό του ΠΑΟ Ρουφ με τον Αθηναϊκό

Abola Team 3

Δε σταματάει πουθενά ο Αθηναϊκός!

abola10

Κουσάνας: «Όλα δουλεύουν ρολόι!»

Kώστας Παλαιολόγος