free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Καζάκος: «Κάντε υπομονή, τα καλύτερα έρχονται!»

Ο Πάνος Καζάκος αποτέλεσε την μεγαλύτερη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού για τη Διάνα Ηλιούπολης.

Οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του και ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν του έχουν επιτρέψει να βοηθήσει την Διάνα του Γιώργου Τσαμόπουλου.

Όλοι τον περιμένουν καρτερικά, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που αναμένεται να ζορίσει πολύ τους αμυντικούς των αντιπάλων.

Ο Πάνος δίνει μέσω δηλώσεων δύναμη στους φίλους της Διάνα και τους προετοιμάζει για ένα υπέροχο κατά τα λεγόμενά του «αύριο».

«Είναι πολύ στενάχωρο το γεγονός, ότι οδηγηθήκαμε σε ένα δεύτερο lockdown και εύχομαι να λήξει το συντομότερο δυνατόν ώστε συνεχίσουμε να κάνουμε ελεύθερα αυτό που αγαπάμε.

Η ομάδα σε αυτό το διάστημα που προηγήθηκε απέδιδε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και ήταν άξια στην πρώτη θέση, απόρροια της δουλειάς που γίνεται. Είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Προσωπικά,́ το νεκρό αυτό διάστημα με ευνοεί, ώστε να κερδίσω το χαμένο έδαφος και να μην χάσω μεγάλο κομμάτι της σεζόν. Καθημερινά δουλεύω στο κομμάτι της ενδυνάμωσης, ώστε πολύ σύντομα που θα επιστρέψω στην Αθήνα να μπω στην τελική ευθεία της αποκατάστασης με απώτερο στόχο τις αρχές του επόμενου έτους να είμαι στην διάθεση του προπονητή μου και της ομάδας.

Προς τους φίλους της ΔΙΑΝΑ θέλω να πω να κάνουν υπομονή. Τα καλύτερα έρχονται!».

Related posts

Διπλό… χτύπημα από τη Λαύρα Αργυρούπολης!

abola10

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου 22-23/12 στην ΕΠΣΑ

Ρένος Γιαμπουράς

Διπλό “χτύπημα”

Κωνσταντίνος Περούλης