free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ιωνικός: Ξεκινάει η δουλειά

Ο Αύγουστος πλησιάζει και ήδη σιγά-σιγά οι ομάδες αφού έχουν ρίξει τα δίχτυα τους για την ανεύρεση ποδοσφαιριστών, βάζουν κεφάλια κάτω μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να πατήσουν γήπεδο και να ξεκινήσουν το… χτίσιμο για τη νέα σεζόν.

 

 

Μια εξ αυτών είναι και ο Ιωνικός ο οποίος βάση των μεταγραφικών κινήσεων που έχει πραγματοποιήσει δείχνει ότι και φέτος οι στόχοι του θα είναι υψηλοι, και συνυφασμένοι με την μεγάλη ιστορία του.

 

Η έναρξη της προετοιμασίας έχει καθοριστεί για τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου ενώ μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν στις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου ο Ηλίας Καλοπήτας και οι συνεργάτες του να εχουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση τους.

 

Διοίκηση, τεχνικο επιτελείο και ποδοσφαιριστές διατηρούν χαμηλά τους τόνους αφού άπαντες γνωρίζουν ότι η επόμενη σεζόν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη.

 

Στο μεταγραφικό μέτωπο τώρα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί ακόμη μια με δυο προσθήκες εφόσον κριθεί απαραίτητο, κάτι που εάν γίνει θα συμβεί πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

ΠΗΓΗ.stoplekto.gr

 

 

 

Related posts

“Διαζύγιο” Κοινής Συναινέσει με Αρναούτη!

admin

Λευκή ισοπαλία Αγ. Ιερόθεος-Ηρόδοτος

Abola Team 2

Ευχαριστίες της Θύελλας στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 2