free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
EUROPA LEAGUE

Διατήρησε το δικαίωμα στο όνειρο ο ΠΑΣ !

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε εξαιρετικά στην Ολλανδία κόντρα στην Άλκμααρ. Ηττήθηκε με 1-0 εξαιτίας μιας στιγμής αδράνειας, ωστόσο το σκορ του δίνει κάθε δικαίωμα να ελπίζει ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς!

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις στην Ολλανδία κόντρα στην Άλκμααρ. Η ήττα μόνο με 1-0 δίνει βάσιμες ελπίδες στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη για τον επαναληπτικό τoυ Περιστερίου.

Mουδιασμένο ξεκίνημα

Ο ΠΑΣ παρουσιάστηκε νευρικός στα πρώτα λεπτά του αγώνα και θα μπορούσε να έχει βρεθεί πίσω στο σκορ από νωρίς. Μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Γιάχασμπαχτ πλάσαρε άουτ από διαγώνια θέση, ενώ στο 7′ η άμυνα του ΠΑΣ απομάκρυνε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή, όταν οι Ολλανδοί μπήκαν στην περιοχή με προϋποθέσεις.

Ισορρόπησε, αλλά δέχθηκε “τσάμπα” γκολ

Στη συνέχεια, ο ΠΑΣ κατόρθωσε να φέρει το παιχνίδι πιο πολύ στα μέτρα του και να απορροφήσει την υπεροχή της Άλκμααρ, η οποία αναλώθηκε σε μια ανούσια κατοχή. Και ενώ οι Γιαννιώτες τα πήγαιναν εξαιρετικά, μια κακή στιγμή αρκούσε για να βρεθούν πίσω στο σκορ με την άμυνα να αδρανεί σε ένα κόρνερ και τον Λούκασεν να γράφει το 1-0 με κοντινή κεφαλιά στο 36′.

Παρόμοια λογική στο δεύτερο μέρος

Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να εφαρμόσει την ίδια τακτική. Δηλαδή, με υπομονή να διαχειριστεί το παιχνίδι δίνοντας χώρο στους Ολλανδούς και ψάχνοντας μια στιγμή για να απειλήσει. Δυστυχώς, αυτή δεν κατάφερε να τη βρει αφού όσο φιλότιμοι κι αν ήταν οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη δεν έβγαλαν την απαιτούμενη ποιότητα ώστε να εκμεταλλευτούν τους χώρους που άφηνε η Άλκμααρ. Από την άλλη πλευρά, όμως, το θετικό ήταν πως δεν απειλήθηκε παρά ελάχιστα από τους Ολλανδούς!

Για την ακρίβεια, η μόνη αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε η Άλκμααρ ήταν μια δυνατή σέντρα-σουτ του Γιάχασμπαχτ από πλάγια θέση, την οποία απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Πασχαλάκης στο 58′. Ο ρυθμός του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του 45λεπτου ήταν πολύ χαμηλός, γεγονός που βόλευε ιδιαίτερα τους Γιαννιώτες.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0, κάτι που δίνει στον ΠΑΣ Γιάννινα βάσιμες ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι στις 4 Αυγούστου!

ΑΛΚΜΑΑΡ (Φαν Ντεν Μπομ): Ροτσέτ, Ματίας Γιόχανσον, Λούκασεν, Φλααρ, Χαπς, Βούιτενς, Φαν Όφεριμ (Σόιντιενς 87′), Χένρικσεν, Ζαχανμπάχς (Γκαρσία 63′), Ντάμπνεϊ Σόουζα, Βέχορστ (Φράιντεϊ 63′).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Λίλα, Κοζορώνης΄(Κούτρης 61′), Ακόστα, Γιάκος (Χρ. Δώνης 74′), Φερφελής (Μαμπουλού 50′).

 

Πηγή: sportdog.gr

 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/F72qtf7d4C0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Related posts

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη που ήθελε στην έδρα της Αρούκα

Ρένος Γιαμπουράς

Οι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Abola Team 2

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στο φαβορί του ομίλου του, έδειξε δυνατός κι έμεινε στο 0-0 με την Φιορεντίνα

Ρένος Γιαμπουράς