free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Στην ΑΠΕ Λαυρεωτική (και) ο Νίκος Απέργης!

Τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Διάνα Ηλιούπολης απέκτησαν οι Λαυριώτες – Γυμναστής ο Γιάννης Θωμάς, φυσικοθεραπευτής ο Παντελής Σιταρένιος

 

Ακόμα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με προοπτικές και καλά στοιχεία απέκτησε η ΑΠΕΛ! Η διοίκηση υπό την προεδρία του Βασίλη Πολύμερου, συμφώνησε σε όλα με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Νίκο Απέργη, ο οποίος για τη σεζόν 2016-2017 θα αγωνίζεται στο Π.Βογιατζής.

Ο ταλαντούχος άσος, που η θέση του είναι δεξιός χαφ, τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία στη Διάνα Ηλιούπολης με 15 γκολ σε 35 συμμετοχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, με την περίπτωση του Απέργη ασχολήθηκε εντατικά τόσο ο πρόεδρος Βασίλης Πολύμερος όσο και ο κόουτς Θανάσης Πετούρης, οι οποίοι ανέλαβαν να… ψήσουν τον παίκτη και να τον πείσουν να μετακομίσει στο Λαύριο.

Ο Απέργης βλέποντας πως υπάρχει σωστή οργάνωση και προγραμματισμός είπε, εν τέλει, το «ναι» και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λαυρεωτική. Επιθυμεί, δε , κι αυτός να συμβάλει ώστε η ομάδα να είναι μέσα στους στόχους, οι οποίοι είναι πρωτάθλημα και Κύπελλο όπως αναφέρουν από τη διοίκηση.

Την ίδια ώρα, η Λαυρεωτική βαδίζει σε σωστά μονοπάτια οργάνωσης και σ’ αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε την πρόσληψη του γυμναστή Γιάννη Θωμά, που είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ιδιότητα τοποδόσφαιρο και κάτοχος ΟΥΕΦΑ C. Το βιογραφικό του, δε, είναι πλούσιο με προϋπηρεσία στο Κερατσίνι (Γ’ Εθνική), στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, και στην Θράκη και πιο συγκεκριμένα στην ΑΕΝ. Χιλης όπου ανέβηκε Γ’ Εθνική.

Τέλος, επισημοποιήθηκε η συμφωνία και με τον φυσικοθεραπευτή Παντελή Σιταρένιο ο οποίος έχει εργαστεί σε επαγγελματικές ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Οι παραπάνω κινήσεις αναμφίβολα δείχνουν πως το ΔΣ της Λαυρεωτικής κάνει ότι περνά από το χέρι του έτσι ώστε να μην λείπει τίποτα από την ομάδα, που θα μπει με υψηλότατους στόχους στο πρωτάθλημα.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΙΟΣ σχετικά με το βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων αναφέρει:

Abola Team 2

Στα Γλυκά Νερά ο Θανόπουλος!

Abola Team

Εκκαθαρίσεις στον Αχαρναϊκό

Abola Team