free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Σήμερα στις 18.00 ξεκινά ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

 

Με μεγάλους στόχους μπαίνουν οι «ερυθρόλευκοι» στη σεζόν

 

Σήμερα το απόγευμα στις 18.00 στο Γεώργιος Ραφιάς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Λαυρίου εν όψει της σεζόν 2016-2017!

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Δημητρόπουλου, ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες, καθώς δεν κρύβουν πως στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Από την σημερινή συγκέντρωση θα απουσιάσει λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ο ισχυρός άνδρας της ομάδας κ. Μιχάλης Τσίκλος, ο οποίος βρίσκεται στην Ρουμανία όπου διατηρεί τις επιχειρήσεις του και επιστρέφει στην Ελλάδα αύριο. Πάντως, ο κ. Τσίκλος έχει φροντίσει έτσι ώστε ολα να κυλήσουν στην εντέλεια σχετικά με την πρώτη συγκέντρωση.

Από εκεί και πέρα, παρών θα είναι σύσσωμο το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Λαυρίου και οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας μαζί με τα νέα αποκτήματα, αλλά και το προπονητικό τιμ, το οποίο αποτελούν ο κόουτς Γιώργος Δημητρόπουλος, ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Φαράκος και ο γυμναστής Αλέξης Σακελλαρίου.

Να θυμίσουμε πως την Τετάρτη όλοι οι αθλητές του Ολυμπιακού Λαυρίου θα περάσουν εργομετρικά τεστ.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Για προσπάθεια ενίσχυσης της Ατλαντίδας κάνει λόγο ο Γιώργος Τσούνης

Abola Team 3

Με την παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού η γιορτή του Άρη Βούλας-Τιμώμενο πρόσωπο ο Βασίλης Τσιάρτας ενώ βραβεύτηκαν αθλητές και αθλήτριες για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση του Σαββάτου (10/2) στην Ανατολική Αττική

Abola Team