free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Μακροδημήτρης: Κ. Λιούμη, στους 4 μήνες προεδρίας σας καταχρεώσατε τον Κεραυνό Κερατέας!

 

Ολομέτωπη επίθεση του πρώην πρόεδρου του Κεραυνού Κερατέας σε Νίκο Λιούμη και Δημοτική Αρχή

 

Η χθεσινή τοποθέτηση του Νίκου Λιούμη ο οποίος ηγείται διοικητικού σχήματος και τρέχει τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα στον Κεραυνό, έφερε την σκληρή απάντηση του Θανάση Μακροδημήτρη. Ο πρώην, πλέον , πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου τονίζει απευθυνόμενος προς τον κ. Λιούμη πως «στους 4 μήνες προεδρίας σας καταχρεώσατε τον Κεραυνό Κερατέας», ενώ παίρνει θέση και για τον… δάκτυλο για τον οποίο έκανε λόγο ο υποψήφιος πρόεδρος, σχετικά με την κίνηση των παικτών να μην πάνε στο χθεσινό ραντεβού. Ο Μακροδημήτρης, δε, εξαπολύει επίθεση και στη Δημοτική Αρχή!

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Θανάση Μακροδημήτρη:

«Κ.Λιουμη, αν νομίζετε ότι υπάρχει δάκτυλος επείδη ξέρω τη ειπωθηκε και τη πάτε να περασετε με τα υπονοούμενα σας, ρωτήστε τον γιο σας, και επιπλέον για να σας μάθω λίγα πράγματα γιατί έχετε μπερδέψει τους 4 μήνες προεδρίας σας, που καταχρεωσατε τον σύλλογο, με τα 4 χρόνια τα δικά μου και όλα τα υπόλοιπα μέλη που τα ξεχρέωσαμε.

Για να μπορέσεις να γίνεις πρόεδρος πρέπει πρώτα να γίνει μια γενική συνέλευση να εκλεγείς να βγει το 11 μελες να παράδοσει η προηγούμενη διοίκηση να σε δουν οι παίχτες ποιος είσαι φατσικα γιατί δεν σε ξέρουν και να προχώρησης μπροστά για το καλό της ομάδας και όχι να κανείς δήλωσεις στο πάμε μπάλα χωρίς καμία ιδιότητα μόνο και μόνο για εντύπωσης…

Και κανεις λογο ότι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ είναι κοντά σου για να σου τρέχουν όλοι από πίσω,γιατί έτσι έλεγε και σε εμάς και έταζε αλλα βλέπεις εμείς και χωρίς αυτόν τα βγάλαμε πέρα εσύ όμως θα ξαναζήσουμε εποχές του 2010.

Τελος πάντων εγώ προσωπικά νιώθω υποτιμητικά να ασχολούμαι με εσάς και με την Δημοτική Αρχή, τα υπόλοιπα στην γενική συνέλευση αν ποτέ θα την κανείς και αν βρεις ανθρώπους να είναι δίπλα σας. Οσο για την Κερατεα ότι δεν σας βοηθάει εμείς δεν φταίμε κάτι μήπως πρέπει να κοιτάχτητε στον καθρέφτη σας».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Κόλτζος: «Τα νέα παιδιά των Ακαδημιών το μέλλον της Λαυρεωτικής»!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ υποψήφιος για την προεδρία της Άνοιξης

Abola Team 3

Παραίτηση Θ. Λάμπρου από την προεδρία της Μαρκό

Abola Team 3